Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Småföretag i Nässjö får en total it-makeover

0
0

Den 20e februari startade tävlingen ”it i världsklass” med målet att hitta ett litet lokalt företag som skulle ha nytta av en total ”it-makeover”. Vi har nämligen märkt att många små och medelstora företag missar möjligheten att använda de it-lösningar som finns tillgängliga och som skulle kunna hjälpa dem att utveckla verksamheten. Vi började därför jakten på ett mindre företag som vi kunde hjälpa att förvandla hela deras it-miljö och använda alla de bästa lösningarna som idag finns tillgängliga för företag.

Idag kunde vi äntligen utse det vinnande företaget som under de närmaste månaderna kommer få genomgå en total förvandling av sin it. Vinnaren Nässjö Plåtprodukter (NPP) kommer med start nu i maj att få genomgå en total förvandling där de får en skräddarsydd it-lösning komplett med samarbetslösningar, datorer från HP och telefoner från Nokia. Allt kommer vara helt anpassad efter deras behov.

Förvandlingen kommer så snart som möjligt att dra igång tillsammans med JSC it-partner i Nässjö som kommer sköta projektet att uppgradera Nässjö Plåtprodukter. Om några månader kommer alla möjliga skräddarsydda it-lösningar att vara på plats. Och i höst kommer NPP äntligen kunna njuta av samma it-lösningar som tidigare bara funnits tillgängliga för storföretagen med egen it-avdelning. Det kallar vi it i världsklass!

Vinsten är bara en början. Följ utvecklingen dag för dag

På den gemensamma bloggen itivarldsklass.se kan alla följa hela projektet från start till mål, från nu till september 2012. Missa inte det! Besök bloggen och ta del av hela processen med berättelser från alla involverade parter.

Om tävlingen

It i världsklass är ett initiativ från Microsoft med syfte att höja it-standarden hos svenska små och medelstora företag. Som en del i denna satsning startade vi den 20 februari tävlingen om en ”it-make over” tillsammans med JSC it-partner i Nässjö. Alla företag i Småland med upp till 50 datoranvändare var välkomna att tävla, fylla i ett tävlingsformulär och skriva en bra motivering till varför företaget skulle vinna en ”it-makeover”.

Tack till alla er som medverkade i tävlingen, till JSC it-partner som gjorde den möjlig och till våra sponsorer HP och Nokia.

Klicka här för att läsa mer om NPPs makeover på Microsofts företagsblogg, på JSCs webbsida och följ bloggen itivarldsklass.se


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Ingehild Lundgren


Ahmad Al-Shewani gripen i Trosa efter månader på rymmen


Tusentals besökare väntas till loppis


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Martin Timells stora revansch efter skandalen


VUXEN Badrock Svart Allmänna


Hur gjuter du en poolgrund


”Det finns hjälp att få bara man vågar ta emot den”


Dödsfallsnotiser


Lyx och hotellkänsla på gästtoaletten – enklaste knepen


Fråga doktorn - Avsnitt 11


Eslövs AI lever farligt i superettan


Krysslösningar nr 44


Elin och Charles Lindleys stiftelse för behövande


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Skolorna som skolkat från Matematiklyftet


Gjuta plintar – för grund på berg eller på slät mark


Snart dags för strömmingsmarknad i Åbo


Grisen Peggy ..