Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft Sverige utmanar på Earth Hour 2012

0
0

Som vanligt uppmärksammar vi WWF Earth Hour här på Microsoft, och i år tar vi engagemanget ett steg längre. Förutom att självklart släcka ner kontoret under Earth Hour, har vi också planerat följande aktiviteter, i linje med årets utmaningstema:

  • Vi matchar donationer från personalen till WWF under veckan som leder upp till Earth Hour.
  • Vi skänker ett öre till WWF för varje Hotmail som skickas den 31 mars.
  • Vi använder sociala medier för att uppmana Xbox-spelare att stänga av sina spel under Earth Hour.
  • Fredagen den 30 mars kommer vi bjuda all personal på ett gott och miljövänligt fika i Outlook Café, för att uppmärksamma Earth Hour dagen.
  • Microsofts svenska VD Per Adolfsson utmanar personalen att göra en insats för miljön, genom att alltid stänga av datorer och skärmar när de går för dagen. Om hundra kollegor antar utmaningen lovar han att komma till fredagsfikat utklädd till isbjörn!

 ”Earth Hour har blivit världens största klimatmanifestation på bara några år. Framgången beror till stor del på det stödet vi får av företag som Microsoft, som sprider information om kampanjen via sina kanaler, ordna egna aktiviteter och engagera sina anställda och kunder” säger Barbara Evaeus, Manager Climate Communications på svenska WWF.

Microsoft blev nyligen utsedda till ett av världens mest etiska företag av prestigefulla Ethisphere Institute. Här kan du se hur mycket energi molnet kan spara. Här kan du också läsa mer om Microsofts klimat och miljösamarbeten med Eye on Earth och Natural Balance.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images