Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Hallå där Liselotte Isacsson, general för TechDays 2011

0
0

En månad har passerat sedan Microsoft TechDays intog Örebro. Den tredje upplagan av TechDays lockade över 1700 teknikintresserade från hela Sverige och årets konferens var både uppskattad och lyckad. Jag satte mig ned med Liselotte Isacsson, general för TechDays, och blickade tillbaka.

Thomas: Hej Liselotte, en månad har gått sedan TechDays 2011. Är du nöjd med årets konferens? 

Liselotte: Ja, självklart. Kan inte vara annat med sånt resultat. Utsålt igen; ännu fler utställare, fler sessioner, nöjda deltagare, uppskattat innehåll. Jag har varit med på resan från vår första TechDays för tre år sen, och jag blir mer och mer nöjd efter varje gång.

T: Vad minns du bäst från årets upplaga?

L: Får jag säga flera saker? Den smidiga förflyttningen när 400 deltagare bytte plats med 100. Den fantastiska stämningen i utställningen ända fram till midnatt på tisdagskvällen. Publikens jubel under Petter och Septembers konsert. Klas Hallbergs tänkvärda ord kring hur man får tiden att räcka till och framförallt alla glada människor. Jag har en lång lista med goda minnen.

T: Hur har responsen varit i efterhand från besökare, utställare och talare?

L: Det jag har hört har till största del varit mycket positiva kommentarer. Utvärderingsmöjligheterna stängde häromdagen, så vi har inte hunnit titta på den återkopplingen än. Vi vet i alla fall att TechDays är en uppskattad konferens.

T: Återvänder TechDays till Örebro även nästa år?

L: Vi vet inte än. Vi har fått konkurrens från TechEd Europe som nu ska äga rum 25-29 juni 2012 i Amsterdam, så vi funderar på om vi ska köra TechDays, och om ja, vilket datum och vilken ort.

T: Vad önskar du dig mest just nu?

L: Jag önskar att alla it-intresserade tar chansen att titta på några av alla de sessioner och keynotes som finns tillgängliga på webben och så önskar jag en solig och varm vår. Det räcker nu med den kyla vi haft denna vinter.

Om du vill uppleva TechDays igen titta på någon av alla filmer från Örebro eller se om du fastnat på bild i vårt stora fotoalbum.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images