Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Office 365 släpps idag som publik beta

0
0

Microsoft släpper nu en efterlängtad publik betaversion av Office 365. Med dagens betasläpp får miljontals användare världen över tillgång till produktivitetstjänster speciellt anpassade till dagens sätt att arbeta. Office 365 kombinerar en molnbaserad version av Microsoft Office tillsammans med produktivitets- och samarbetstjänster som Sharepoint Online, Exchange Online och Lync Online.

Samtidigt lanseras idag också Office 365 Marketplace där de som använder Office 365 kan hämta hem program och applikationer till Office 365. Från start finns 40 applikationer och 400 tjänster utvecklade av några av Microsofts partnerföretag. Marketplace kommer att finnas på svenska lagom till Office 365-lanseringen senare i år.

Office 365 har fram tills idag bara funnits tillgängligt för några få utvalda företag och organisationer i en begränsad betaversion. Bland de svenska organisationer som varit med från början och därmed redan kommit igång att arbeta med Office 365 märks bland annat svenska Röda Korset och medicinteknikkoncernen Getinge.

Med Office 365 har Microsoft fört samman sina bästa lösningar kring kommunikation, samarbete, webbmöten och produktivitet. Tjänsten ska fungera som en möjliggörare för kunder som vill kunna  spara kostnader och fokusera på sin verksamhet. Microsoft tar tillsammans med partner hand om tekniken och den dagliga driften. Office 365 fungerar med alla de allra vanligaste webbläsarna, smarta telefonerna och övriga program.

Anledningen till att man nu väljer att gå från en begränsad till en publik beta är det överväldigande intresset kring Office 365 bland företagen. Över 100 000 företag och organisationer har hittills anmält sig till betan vilket är många fler än man förväntat sig. Särskilt mindre organisationer hör bland dem som visat störst intresse. Fler än 70 % av de organisationer som anmält sig har färre än 25 anställda.

De som är intresserade av att se hur de kan skulle kunna arbeta med Office 365 kan läsa mer och anmäla sig till den publika betan här. Läs mer på Officebloggen, Partnerbloggen, SmBbloggen vår globala Office 365 blogg, samt i vårt virtuella pressrum.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Danny Saucedos tunga tid efter uppbrottet


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Tiisa leder närvårdare


Så fördelas antalet nyanlända på Skånes kommuner nästa år


Välkommen hem!