Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

#td2011 Vinnarna i Microsoft Awards 2011

0
0

Det är med stolthet vi nu presenterar de fem vinnande bidragen i Microsoft Awards 2011 - uppdelade i kategorierna Cloud, Web, Client, Phone och Student. Totalt har 71 kompletta bidrag bedömts, varav 15 bidrag nominerades till den stora prisutdelningen som gick av stapeln i kväll vid TechDays i Örebro.

CapesandÅrets Web Award går till Capesand med sin webblösning Nya Steg!, baserad på WindowsAzure, som med ett modernt gränssnitt hjälper sina besökare att motiveras till bättre hälsa. 

ChrunchfishVinnare i kategorin Phone Award är CrunchFish för Hearway, en kreativ applikation för Windows Phone 7 som ger tips och guidar den mobila användaren utifrån var han eller hon befinner - oavsett om det är på semestern eller i hemstaden.

SoftronicI Cloud Award vinner Softronic med OffentligaData.se, en innovativ plattform som bygger på öppna standarder där privatpersoner eller organisationer kan komma åt information från våra myndigheter enklare och snabbare.  

TouchtechÅrets Client Award går till Touchtech för sin smarta Tourist GuideMicrosoft Surface 2.0, en spännande upplevelse för turister som vill hitta i en ny stad - och multitouchteknik som gör användandet av applikationen till en resa i sig själv.

Team AvenadeOch sist men inte minst, i kategorin Student Award vinner Team Avanade och Uppsala Universitet med it-lösningen Life Map, som bidrar till att göra världen lite bättre och lite rättvisare. Allt presenterat i en välproducerad och pedagogisk förpackning och byggt på de senaste utvecklingsverktygen från Microsoft.
 
Juryn som valde ut vinnarna bestod av Tobias Zimmergren (MVP, TOZIT AB), Marcus Murray MVP, Truesec AB), Cecilia Wiren (MEET, Addskills AB), Valentino Berti (IAMCP) och Johan Lindfors (InfoZone AB).

Läs mer om Microsoft Awards och alla nominerade bidrag här samt i vår tidigare postning här på Nyhetsbloggen. Fler bilder finns här.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images