Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Kara och Roger är Europas mest innovativa lärare

0
0

Kara och Roger är Europas mest innovativa lärare Igår kväll utnämndes Kara Barker-Åström och Roger Lister, till vardags lärare vid Viktor Rydberg Gymnasium, till Europas mest innovativa lärare inom kategorin "Problem solving and critical thinking".

 - Det är otroligt roligt att svenska lärare i år igen belönas för sin innovativa pedagogik. Kara och Roger använder sig av helt unika och kreativa metoder för att inspirera och uppmuntra eleverna till att lära, bland annat med tv-serien CSI som dragplåster, säger Eva Pethrus, programansvarig för Partners in Learning på Microsoft.

Tidigare i vår utsågs Kara och Roger till två av Sveriges mest innovativa lärare av Lärarnas Riksförbund och Microsoft för att de med intresseväckande metoder ökar elevernas intresse för naturvetenskap, till exempel med inspiration från TV-serien CSI.

Prisutdelningen ägde rum i samband med Microsoft Partners in Learning European Forum i Moskva där över 300 pedagoger och skolledare från över 40 länder samlats för att utbyta erfarenheter.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images