Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

2011 års innovativa lärare utsedda

0
0

I år belönas tre lärarteam för CSI-inspirerad undervisning, it-mentorer respektive undervisning baserad på samarbete via datorer redan i första klass. Priset Innovativa Lärare, som i år delas ut för åttonde året i rad, är en gemensam satsning mellan Microsoft och Lärarnas Riksförbund. Syftet är att lyfta fram lärare och lärarstudenter som verkligen utmärkt sig med nya metoder och framgångsrik undervisning.

Årets vinnare är Roger Lister och Kara Barker-Åström på Viktor Rydberg Gymnasium i Stockholm (som använder kriminalteknik i klassrummet), Bettina Drake på Spyken Gymnasium i Lund (för initiativen it-stödjare & frukostklubb) samt Carina Ehn på Björknässkolan i Nacka (där OneNote blivit ett naturligt hjälpmedel för lärare och elever).


Bo Jansson
(Lärarnas Riksförbund), Kara Barker-Åström och Roger Lister (Viktor Rydberg Gymnasium), Carina Ehn (Björknässkolan), Bettina Drake (Spyken Gymnasium) och Marie Ygge (Microsoft).

Här finns motiveringarna till årets vinnare och kontaktuppgifter till dem. Den 22-24 mars reser de till Moskva för att representera Sverige vid utnämningen av Europas mest innovativa lärare - vi önskar dem givetvis stort lycka till!

Mer information finns också i pressmeddelandet från Lärarnas Riksförbund.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images