Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Nya versioner av Dynamics presenteras på Convergence 2010

0
0Convergence
är vårt största evenemang för Microsoft Dynamics. Tillsammans med kunder och partner berättar vi om våra senaste produkter och lösningar inom affärssystem för företag. Convergence 2010 äger rum i London, Prag och Haag den 14 - 21 oktober.

Evenemanget inleds i London med ett framförande av Kirill Tatarinov (Corporate Vice President för Microsoft  Business Solutions) där bland annat affärsmöjligheter och lanseringstider för Microsoft Dynamics CRM Online och Microsoft Dynamics AX for Retail presenteras.

Dynamics CRM Online lanseras i början av januari 2011. Sedan september finns betaversioner av både Dynamics CRM 2011 och Dynamics CRM Online för nerladdning. Dynamics AX for Retail lanseras i februari 2011, där Sverige är en av 22 nya marknader. Ytterligare nyheter är Microsoft Dynamics Two-Tier Connector for SAP som är färdiga integrationer mellan SAP och Dynamics AX för  dotterbolag, divisioner eller olika branschenheter.

Läs mer i pressmeddelandet och i vårt virtuella pressrum för Dynamics. Följ twitterflödet om Convergence 2010 via #CONV10.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


170 kvadratmeter stort hus i Abbekås sålt


Få IP camera att fungera på WIFI


Korsordslösningar nr 34


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Gamla torp i Hallaryd inventeras


597570 - Harry Wickman oljemålning - Stockholms Auktionsverk Online


Lia Boysen störtförälskad i känd fotograf


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Tysk bernfilm ska locka turister till Karleby