Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Fullsatt och fartfyllt vid Ballmers Sverigebesök

0
0Steve Ballmer imponerade under sitt besök i Stockholm idag. Trots en fullspäckad agenda och mycket högt tempo är han alltid kunnig, påläst och intresserad av att möta och förstå kunder, partner, studenter, politiker och övriga nyfikna. Vilken energi.

Inför en fullsatt salong på Cloud Summit talade Ballmer om Microsofts visioner för molnet samt våra produkter och tjänster för detta - bland annat Internet Explorer 9, Windows Azure och Business Productivity Online Suite (BPOS). Här berättade vi även om vårt nya avtal med Volvo Personvagnar kring just BPOS.

På KTH fick publiken uppleva både Kinect och nya Windows Live innan Ballmer klev fram för att prata med studenterna om det digitala livet och vad det egentligen innebär. Föreläsningen avslutades med en uppskattad frågestund - och innan dess skakade Ballmer hand med Daniel Ek, Spotifys vd, kring vårt samarbete för att knyta ihop framtidens musikupplevelser på Windows-plattformen. Sista anhalten för Ballmer i Stockholm blev ett möte med alla medarbetare på Microsoft Sverige, på Clarion Hotel Sign.

Se alla bilder och läs nyheterna från dagen, eller läs mer om Steve Ballmers resa på vårt europeiska pressrum.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images