Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Advectas blir Microsoft Gold Partner inom Data Analytics

0
0

Thomas Svahn på Advectas är nöjd med att nu vara Microsofts guldpartner.

Advectas och Microsoft är sedan länge partner inom Business Intelligence och Analytics. Genom att Advectas nu erhållit titeln Gold Partner kommer samarbetet ytterligare förstärkas. Certifieringen bekräftar en både djup och bred kunskap om Microsofts produkter vilket innebär att de kan erbjuda riktigt bra lösningar för att förenkla och förbättra hela styrprocesser, från planering och budgetering till uppföljning, analys och rapportering.

– Vi är mycket glada över att ha uppnått denna status hos Microsoft då det bekräftar vår Microsoft-kompetens och stärker vårt samarbete vilket kommer att komma våra kunder till gagn, säger Thomas Svahn, Vice VD på Advectas AB.

Advectas är en stor leverantörer av beslutstödslösningar baserade på Microsoft Business Intelligence. Enligt en undersökning genomförd 2014 av analysföretag Consulting League är Advectas en av de fyra största leverantörerna i Norden av beslutstödslösningar baserat på Microsofts programvaror. Advectas driver även ett kundnätverk kopplat till Microsoft Business Intelligence där flera stora organisationer och företag medverkar.

– Advectas är en partner som har satsat på att ligga i framkant av nya teknologier och lösningar inom Data Analytics, därför är det extra kul att få gratulera till den välförtjänta statusen som Gold Partner. För oss på Microsoft känns det tryggt att kunna hänvisa våra kunder en partner med rätt tyngd och kompetens inom området säger Tommy Flink, Data Insight Lead på Microsoft.

Advectas har kontor i Sverige, Danmark, Holland och Australien.

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Därför tog det slut mellan Molly och Danny


Så skyddade Federleys mamma pedofilen


Martina Haags lycka med 21 år yngre mannen


Paolo Robertos hemliga lyxliv i Marbella


Korsordslösningar nr 34


Gratis Gullranka när man tar skott


Slutplädering i äggrättegången


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Man drunknade i Pargas