Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Idag inleder Ballmer sin Europaturné i Stockholm

0
0

Idag är Steve Ballmer i Stockholm för att inleda sin Europaturné där han förutom Sverige även besöker Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Spanien. Det främsta syftet med denna resa är att träffa kunder, partner, och medarbetare - samt visa Microsofts engagemang för Europa och berätta om nya spännande tjänster, produkter och samarbeten.

Just nu samlas 1200 kunder, partner och journalister på Chinateatern - i spänd väntan på att Ballmer ska inta scenen för Cloud Summit 2010 - och lite senare idag träffar han omkring 500 studenter och intresserade på KTH för att prata om det digitala livet. Givetvis tar han sig också tid för att möta alla svenska medarbetare på Microsoft.

Det är inte så ofta vi får besök av Steve Ballmer i Sverige, då han nästan ständigt befinner sig på resande fot för att besöka något av alla de 103 länder som Microsoft spänner över. Vi ser fram emot en riktigt spännande dag.

Följ alla nyheter och bilder från dagen via vår portalsida och missa inte Ballmers föreläsning på Cloud Summit i direktsänd webbtv på IT24.

Var med och twittra, med #cloudsummit10 och #stevebatKTH, och du glömmer väl inte att checka in med Gowalla och Foursquare? 

Dagens Industri,  IDG, Nyhetskanalen och Affärsvärlden har redan skrivit.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images