Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Ekologisk odling på Windows Phone och Windows 8.1

0
0

Idag lanseras det populära spelet Gro Garden till Windows Phone 8 och Windows 8.1. I spelet får du leka trädgårdsmästare med samlingar av frön, grönsaker, bakelser och andra smaskiga godsaker som du kan odla i din ekologiska trädgård.

Som trädgårdsmästare i Gro Garden får barn och föräldrar på ett enkelt och underhållande sätt lära sig om hållbarhet och ekologisk odling. Tillsammans med Katta Kompost odlar du grönsaker i din näringsrika jord. När Katta Kompost och hennes mikroorganismvänner äter så händer magiska ting.

- Vi är övertygade om att Gro Garden kan få upp barn och deras föräldrars intresse för ekologisk odling och viktiga frågor som på sikt leder till ett hållbart samhälle. Med den ambition är det naturligt för oss att utveckla spelet till Windows Phone 8 och Windows 8.1, så att så många som möjligt kan ta del av det, säger Henrik Sallander, Chief Technical Officer på Gro Play.

I Gro Garden finns det hundratals olika saker att samla, en mängda roliga karaktärer att lära känna och ett barnvänligt gränssnitt. Spelet är även helt fritt från reklam från tredje part, så barn och föräldrar har många timmar underhållning framför sig vid detta hållbara trädgårdsland.

Gro Play är ett svenskt socialt företag som gör leksaker, spel, innehåll och appar med fokus på miljö och hållbarhet. Gro Play är en del av STING – Stockholm Innovation and Growth.  

Här kan du ladda hem Gro Garden till Windows 8.

Här kan du ladda hem Gro Garden till Windows Phone 8.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images