Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Ny PR-chef på Microsoft

0
0

Johanna Snickars anställs som PR-chef på Microsoft Sverige. Johanna kommer närmast från Nordnet, där hon ansvarat för PR och kommunikation och bland annat byggt upp företagets digitala närvaro vilken inkluderar både podcasts och bloggar. Innan dess har Johanna jobbat på ett par olika PR-byråer samt i rollen som PR-chef på ERV.

 

"Det känns oerhört roligt att få ta sig an drömutmaningen att bli PR-chef för Microsoft, ett av världens starkaste varumärken som just nu är inne på en spännande förändringsresa. Microsoft har en hög innovationstakt och en stor förståelse för vikten av extern och digital kommunikation. Jag ser fram emot att ge mig in tech-branschen igen och som geek girl är det ett extra plus att jobba med ett varumärke jag redan använder dagligen", säger Johanna Snickars.

 

"Vi har under ett par månaders tid letat med ljus och lykta efter Microsoft Sveriges nya PR-chef. Vi sökte en person med gedigen PR bakgrund, ett brinnande intresse för digital kommunikation, ett starkt inre driv och en entreprenöriell anda. Jag är mycket glad över att ha hittat Johanna", säger Karin Zingmark, marknadschef Microsoft Sverige.

 

Johanna tillträder sin nya roll på Microsoft under juli månad. Till dess kan du följa hennes digitala närvaro på Twitter.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Prinsessan Madeleine kände till otroheten


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Grundläggning på berg


Victorias glädje: tredje barnet på väg!