Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Stort intresse för Excel-SM

0
0

Anmälan är stängd och Excel-SM blir större än väntat. Mellan den 27 april och 6 maj tävlade sammanlagt 241 personer om en plats i mästerskapet. Finalen äger rum den 20 maj klockan 17.00 på Microsofts svenska huvudkontor i Akalla.

– Jag visste inte att vi hade så många Excel-älskare i Sverige? Det är väldigt kul att intresset är så stort och att så många har anmält sig. Excel-SM blir riktigt spännande, säger Helena Kappen, produktmarknadschef för Office 365 på Microsoft.

Excel firar 30 år och Microsoft arrangerar Excel-SM för att fira det uppskattade kalkyl- och datahanteringsprogrammet. Intresset kring tävlingen är stort och nu ska de tio snabbaste Excelentusiasterna slåss för en plats i finalen.

I samband med finalen den 20 maj genomförs en delfinal där de tio finalisterna ska bli tre, för att slutligen mötas i en spännande sista omgång. Finalen sker inför den besökande publiken, på storskärm, och i slutet av dagen har Sverige sin första svenska mästare i Excel.

Den 20 maj är det Öppet hus för alla som vill ta del av tävlingen på plats i Akalla. Här får tävlande och besökare, mer än möjligheten att följa mästerskapet, en kväll med mingel och chansen att träffa andra som är intresserade av Xbox, Windows, Windows Phone och självklart – Excel.

Kan du inte vara på plats i samband med finalen? Följ tävlingen på #ExcelSM.

Vill du komma som åskådare den 20 maj?

Anmäla dig via denna länk.

Tävling och Öppet Hus sker på Microsofts kontor den 20 maj. Besökadress:

Finlandsgatan 36, 164 93 Kista

Närmaste T-bana: Akalla

För mer information kontakta:

Helena Kappen, produktmarknadschef för Office 365 på Microsoft.

E-post: hekap@microsoft.com

Tele: +46 7 340 828 33


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images