Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Populära Peppy Pals Farm nu till Windows Phone

0
0

Peppy Pals Farm är ett populärt äventyrsspel för barn där spelaren har möjlighet att utforska en spännande spelvärld utan rätt och fel. Spelet är världens första EQ-spel för de riktigt unga och vann tuffa den entreprenörstävlingen Reach for Change.

I Peppy Pals Farm följer du fyra djurs äventyr i ett spel om känslor och vänskap. Som spelare kan du bland annat hjälpa karaktärerna att handskas med olika situationer, spela tillsammans med dina vänner eller utmana dig själv i roliga minispel. Spelet riktar sig till barn i åldrarna 2-6 år, och innehåller därför ingen reklam från tredje part eller möjligheter att göra inköp i appen.

- Det är fantastiskt vilket stort intresse det finns för Peppy Pals Farm och jag känner mig otroligt stolt över att spelet blivit så populärt. Efter de initiala framgångarna kändes det naturligt att utveckla spelet även till Windows Phone, en plattform som har framtiden för sig. Med Windows 10 och Universal Windows Apps runt hörnet känns det viktigt att vi finns med i Microsofts ekosystem, säger Rosie Linder, Grundare och VD för Peppy Pals

Peppy Pals Farm är ett EQ-spel, vilket innebär att det är ett spel som syftar till att utbilda barn i samarbete, i att hantera sina känslor och empati. Forskning visar att EQ hjälper oss att utveckla vår sociala kompetens och skapa hälsosamma förhållanden med familj, vänner och samhället i stort.

Ladda hem Peppy Pals Farm till Windows Phone här.

För mer information kontakta
Rosie Linder, Peppy Pals
rosie@peppypals.com


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Helena Lindhult och Magnus Karlsson har blivit föräldrar.


RT-AX92U problem


Krysslösningar nr 39


Michael Azizi


Renée Nyberg om svåra misshandeln


Kunskap på djupet


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Påsktapas


Båsk utsedd till årets polis


DaddyFitness.. Kampen och pappalivet..

Latest Images