Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Lumia 640: Mest mobil för lägst pris

0
0

Idag lanserar Microsoft den helt nya Lumia 640. Telefonen är ett kraftpaket vad gäller produktivitet och erbjuder full Windows Phone-upplevelse men med en låg prislapp.

Med Lumia 640 tar Microsoft både produktivitet och flexibilitet till nya nivåer, exempelvis genom att göra det möjligt att arbeta på riktigt – var man än befinner sig. Den är helt enkelt ett perfekt val för personer som vill ha en smartphone som gör dem produktiva oavsett plats, samtidigt som Lumia 640 inte kostar skjortan.

Senaste innovationerna från Windows

Med Windows Phone 8.1 och den nya Lumia Denim-uppdateringen innehåller Lumia 640 bland annat LiveFolders, one-swipe Action Center samt inte minst Word Flow, världens snabbaste metod för att skriva mejl eller SMS. Dock än så länge endast tillgänglig på engelska. Med Lumia 640 har man självfallet också tillgång till det konstant växande utbudet av appar i Windows Phone Store.

Och utöver det, Lumia 640 är förberedd för att erbjuda användarna Windows 10 med alla nya features när mjukvaran blir tillgänglig senare i år. 

Ett kraftpaket som levererar

Under huven på Lumia 640 hittar vi en 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon processor samt 1GB RAM, vilket ger en snabb och smidig surf- och spelupplevelse. Att Lumia 640 har ett batteri på hela 2500 mAh gör det dessutom möjligt att utnyttja dessa features, och andra, under hela dagen.

Med dagens användande av smartphones ställs också högre och högre krav på lagringsmöjligheter. Även här är Lumia 640 välutrustad med sitt 8GB internminne som, med ett externt SD-kort, kan utökas till hela 128GB. För att lagra bilder, filmer och dokument samt komma åt dem från alla enheter så medföljer även 15GB lagringsutrymme i molnet via OneDrive. När den automatiska säkerhetsuppdateringen av fotoalbumet aktiveras går det även att dubblera det utrymmet.

Office on the go – på riktigt

En feature som sticker ut med Lumia 640 är möjligheten att arbeta och vara produktiv även utanför kontoret. Med de populära Microsoft-tjänsterna som Outlook, Word, Excel, OneNote och PowerPoint integrerade i operativsystemet är det möjligt att redigera och dela dokument, oavsett var man befinner sig. Helt enkelt det flexibla kontoret på riktigt.

De som väljer Lumia 640 får också en inkluderad ett-års prenumeration på Office 365 Personal, vilken innefattar kompletta versioner av Office-suiten för Lumia 640 samt för en PC eller Mac och en surfplatta. Prenumerationen inkluderar 1TB fri molnlagring via OneDrive samt 60 minuters Skype-samtal per månad.

Fånga ögonblicket!

En 8 megapixel-kamera samt LED-blixt gör det möjligt att ta bilder med fantastisk detaljrikedom, även i dåliga ljusförhållanden. Och med appen Lumia Camera får kreativiteten fritt spelrum då en mängd olika funktioner låter användaren redigera, animera och göra många andra saker med sina bilder. En unik feature för Microsoft Lumia.

Utöver huvudkameran så har Lumia 640 också en framåtvänd 1 megapixel-kamera som är perfekt för videosamtal via Skype. Inte minst med tanke på den integrerade Skype-funktionaliteten som gör det möjligt att växla över till Skype vid vanliga samtal.

Lumia 640 har den populära Glance screen-funktionaliteten och är utrustad med en Corning Gorilla Glass-display. Alltså blir skärpan i den 5 tum stora displayen fantastisk, till och med i dagsljus då den har egenskaper som förbättrar läsbarheten i starkt solljus.

Microsoft Lumia 640 kommer i färgerna glossy cyan, orange och vitt samt även i en matt svart nyans. Lumia 640 lanseras i butiker över hela Skandinavien den 17 april med ett rekommenderat pris på SEK 1699.

Vi önskar Lumia 640 varmt välkommen till Lumia-familjen!

Specifikationer:

Operating system

Windows Phone 8.1 with Lumia Denim

HERE location services

Free global HERE Maps and HERE Drive+

Free HERE Transit available in the Store

Display

5” HD (1280x720, 16:9) IPS LCD, 294 PPI, Glance screen Corning Gorilla Glass 3
Sunlight readability enhancements

Battery

2500 mAh battery

Processor

1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processor

Main camera

8 MP AF, LED Flash, Lumia Camera 5

Front facing camera

1 MP FF

Memory

8GB + 30GB free OneDrive, micro SD up to 128GB

Dimensions

141.3 x 72.2 x 8.85mm

144 g

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images