Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Magine släpps till Windows 8

0
0

Idag lanseras Magine TV till Windows 8.1. Nu kan svenska användare ta del av Magine TV´s stora utbud och njuta av underhållning var hen än befinner sig.

Med Magine TV´s nya Windows 8-app fortsätter utbudet i Windows Store att växa. Användare i Sverige kan nu ta del av innehållet från 41 populära kanaler som till exempel CNN, Comedy Central, Discovery, MTV och Disney Channel direkt på sin dator eller i sin surfplatta.

- Intresset för Windows 8 bland konsumenter och utvecklare är fortsatt stort. Att Magine TV nu väljer att lansera sin tjänst till Windows 8 är ytterligare ett kvitto på det stora intresse som finns och är fantastiskt roligt då det stärker vårt lokala utbud av appar, säger Thomas Floberg, Affärsområdeschef för Windows och Surface

Den molnbaserade appen låter Windows-användare bestämma var och när de vill se sina tv-program via catch-up funktionen. Dessutom går det att pausa och spola i live-program. Alla som registrerar sig får nu prova tjänsten gratis i 30 dagar.

- Magine TV’s app för Windows 8 gör det lätt för användarna att hitta sina favorit-program genom ett enkelt, snyggt och intuitivt gränssnitt. Vi når nu en ännu större grupp tittare som kan ta del av Magine TV:s unika kombination av live-tv, start-over och catch-up i en och samma tjänst, säger Alexander Jamal, Sverigechef Magine TV.

Magine TV är en svensk satsning som finns etablerad i Sverige sedan 2013, i Tyskland sedan våren 2014 och med lanseringar på nya marknader planerade för 2015.

Ladda hem Magine TV till Windows 8 här.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images