Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

OneNote Class Notebook Creator – nu på svenska

0
0

Nyligen släpptes ett antal nya funktioner till i OneNote Class Notebook Creator. I samband med detta blev svenska och ytterligare 28 språk tillgängliga i SharePoint Store.

Med OneNote Class Notebook Creator kan lärare snabbt skapa en personlig anteckningsbok för varje elev, samla innehåll och uppgifter på ett ställe, samt skapa gemensamma samarbetsytor för lektioner och gruppuppgifter – allt i en och samma OneNote anteckningsbok. Detta sparar tid och gör det möjligt för lärare och elever att bli mer produktiva och få mer gjort.

"I min undervisning använder jag Office 365 dagligen för att kommunicera, dela dokument och OneNote anteckningsböcker med mina elever, kollegor och föräldrar.” säger Åsa Girgensohn, Lärare på Björknässkolan i Nacka.

OneNote Class Notebook Creator utökar också möjligheterna i OneNote för lärare som använder Office 365. Lärarna kan nu återkoppla och samarbeta med elever i realtid.

"Tillsammans med mina elever utforskar jag OneNotes alla möjligheter steg för steg. Eleverna lär sig att organisera och dela både lärarinstruktioner och elevarbeten i retorikkursen. Vissa delar är öppna för alla och vissa delar är individuella med lösenord. När vi tillsammans listar ut saker och genomför dem stödjer vi både undervisningen och inlärningsprocessen, med hjälp av kommentarer, självbedömning och kamratsvar. Att allt är samlat på ett ställe stödjer en kontinuerlig medvetenhet om status och framsteg.” säger Elisabeth Nagy, lärare på Franska Skolan i Stockholm.

OneNoteforTeachers.com erbjuds lärare en enkel och kostnadsfri steg- för steg-process för att komma igång med sina OneNote anteckningsböcker.

Lärare som ännu inte har Office 365 med OneNote Class Notebook Creator installerat kan vända sig till sin IT-administratör för installation med stöd av denna mejl-mall och interaktiva guide. Du hittar båda på OneNoteforTeachers.com.

Kartan visar de länder där OneNote Class Notebook Creator nu har språkstöd:


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Ingehild Lundgren


Lotta Lundgren går vidare utan Erik Haag


Comhem vs Telenor i Stockholm


Tusentals besökare väntas till loppis


Krysslösningar nr 38


Martin Timells stora revansch efter skandalen


Lia Boysen störtförälskad i känd fotograf


”Det finns hjälp att få bara man vågar ta emot den”


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Snart dags för strömmingsmarknad i Åbo


Fråga doktorn - Avsnitt 11


Först problem PCI-E och nu CPU?


Eslövs AI lever farligt i superettan


Kedjehus på 121 kvadratmeter från 1972 sålt i Skurup


Elin och Charles Lindleys stiftelse för behövande


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


VUXEN Badrock Svart Allmänna


Hur gjuter du en poolgrund


Gjuta plintar – för grund på berg eller på slät mark


Kondition i paddocken