Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Hitta Sveriges bästa arbetsplatser (om du måste) i jul

0
0

Jul och nyår står för dörren. I dessa tider är det vanligt att blicka tillbaka och det är tydligt att väldigt mycket har hänt hos oss under det senaste året. Lanseringar har avlöst varandra och vi har fortsatt att öppna upp oss som företag. Våra tjänster kan användas oavsett plattform samtidigt som vi fortsätter erbjuda produkter av yppersta klass – där Surface Pro 3 är ett exempel.

Vår ambition är att göra det enkelt för våra användare att få saker gjort (eller get *** done som vi säger på Microsoftiska). Surface Pro 3 är ett fysiskt exempel på hur vi tar det bästa av två världar, en dator och surfplatta, och låter dig som användare bestämma hur den ska användas. Det är du som sätter begränsningarna.

Det var med flexibilitet i åtanke som vi tog fram kampanjen #mittkontor. En tjänst som hjälper dig, vem du än är, att hitta inspirerande platser för att skriva, jobba, blogga, vara kreativ eller bara få arbetsro. En tjänst som bygger på att du och jag kan hjälpa och inspirera varandra.Under hösten har vi genomfört en rad intervjuer med inspirerande personer som får saker gjort på sitt sätt – och gärna på distans. Den långa julledigheten är en tid för inspiration, och därför vill vi lyfta fram några av dem som vi intervjuat med en förhoppning att vi ska inspirera dig.

Läs vad Social by default-profilerna Sarah Larsson Bernhardt och Deeped Niclas Strandh berättar om sitt flexibla arbete. DJ:ande Henrik Löwenhamn ger en inblick i det rytmiska arbetet på Gotland medan Sveriges ledande IT-bloggare Tommy K Johansson berör det småländska lugnet. Dryckesentreprenören David Langetoft jobbar bäst från bilen medan Paulina Modlitba Söderlund delar favoritarbetsplats med nationalskalden Astrid Lindgren. Träningsprofilen Terese Alvén jobbar gärna i farten. McDonalds digitala chef Kajsa Dahlberg jobbar bäst från kontoret medan futuristen Johan Ronnestam och entreprenören Pingis Hadenius ligger mindre vikt vid den fysiska platsen. Microsoftsprofilerna Karin Zingmark, Jenny Spets Wojarski, Nöjesguidens Pelle Tamleht och bildrebellen Mathias Björkholm får mycket gjort på resande fot.

(Please visit the site to view this video)

Läs mer om Surface Pro 3 och #mittkontor


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images