Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

MSN släpper nya appar för iOS och Android

0
0

MSN fortsätter att stärka sin närvaro i Norden och breddar sitt erbjudande genom att lansera appar för iOS och Android. Nu kan användare på 56 marknader ta del av det senaste inom Nyheter, Hälsa & träning, Sport, Ekonomi och Mat & dryck.

Vi vill självklart att användare på andra plattformar än våra egna ska få ta del av värdet som MSN ger. Nu kan du få samma upplevelse oavsett vilken enhet och ekosystem du använder – och det är något dagens användare uppskattar, säger Peter Holmlund, direktör för MSN Norden & Sverige.

MSN-apparna synkar automatiskt mellan MSN.se, Windows och Windows Phone och nu utökas upplevelsen till iOS, Android och Amazon. Apparna kan anpassas och är intelligenta så du kan göra dina inställningar på ett ställe för att sedan få samma upplevelse oavsett vilken enhet du använder.

Till exempel – med tanke på att det snart är dags för nyårslöften – kan du söka bland 200 000 olika rätter, drycker och ingredienser i MSN Hälsa & träning och logga allt i din Kostdagbok på mobilen när du reser och sedan fortsätta på din dator när du kommit hem.

Apparna är ännu ett exempel på Microsofts målsättning att skapa engagerande och användbara upplevelser för användare och att vi fortsätter investera i både mobiler och andra plattformar i stor skala för att leverera räckvidd till våra varumärkespartners.

Vill du veta mer om de nya MSN-apparna kan du besöka Microsoft Fire Hose Blog eller kontakta MSN Sverige.

Kontakt
Peter Holmlund, direktör för MSN Norden & Sverige
peter.holmlund@microsoft.com 

Rikard Bildsten, Sverigechef Microsoft Advertising
rikard.bildsten@microsoft.com 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images