Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft förflyttar företag till nutiden

0
0

Microsoft Sverige lanserar kampanjen Nutidssäkra Sverige, en nationell kampanj som visar hur små och medelstora företag kan öka sin lönsamhet och effektivitet genom att använda teknik som finns redan idag.

IT har blivit en naturlig del av vår vardag och vårt arbetsliv, i de allra flesta fall har IT en avgörande roll för att en verksamhet ska fungera och vara lönsam. Med Nutidssäkra Sverige vill Microsoft tillsammans med sina partners visa möjligheterna med dagens IT på ett sätt som är lätt att förstå och bli inspirerad av, även om man inte är insatt i IT-frågor. Kampanjen fungerar dels som ögonöppnare för möjligheterna med IT och bjuder även på naturliga ingångar till mer djupgående samtal kring affärsnytta, lönsamhet och effektivitet.

- Nutidssäkra Sverige är till stor del en digital kampanj. Fler och fler söker efter information online och vi vill finnas där för att bjuda på inspirerande exempel kring vilka fördelar det finns med att befinna sig i nutiden med de verktyg som finns tillgängliga, säger Karin Zingmark, marknadschef på Microsoft i SverigeMicrosoft kommer visa inspirerande exempel på företag som har stärkt sin konkurrenskraft med dagens teknik. Swedish Welcome är ett exempel på en organisation som tillsammans med IT-hantverkarna och Acando har nutidssäkrat sin verksamhet. Swedish Welcome har identifierat många fördelar med sin nya IT-plattform.

- Med hjälp av tekniken har vi skapat en virtuell närhet vilket gjort att de anställda känner en helt annan delaktighet i verksamheten än tidigare. Restiden har minskat, vilket sänker kostnader och ger miljömässiga fördelar. En annan fördel för mig personligen, i och med att vi har en molntjänst, är att jag slipper ta hand om en fysisk infrastruktur, säger Malin Jonolf, ekonomi- och IT-ansvarig på Swedish Welcome.

Microsoft har tagit fram ett enkelt test med 11 stycken ja- och nej-frågor som snabbt ger en bild av hur nutidssäker den egna arbetsplatsen är.

- Vem som helst kan göra testet då vi inte ställer frågor om vilken teknik, vilka program eller versioner man har på jobbet eller privat. Testet ger ändå en bra koll på hur man ligger till i förhållande till det som faktiskt är möjligt att göra idag, säger Karin Zingmark.

Kampanjen består av ett antal case, en kampanjsida, ett nutidstest och ett paket för partner att bli Nutidstestare. Trafik drivs till nutidstestet och referenscasen med bannerannonsering på bland annat Facebook och LinkedIn.

För mer information kontakta
Karin Zingmark
073-408 31 60
karin.Zingmark@microsoft.com


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Ingehild Lundgren


15-0 till bortalaget vid åtal för mordet på Blerim Kastrati


Tusentals besökare väntas till loppis


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Martin Timells stora revansch efter skandalen


VUXEN Badrock Svart Allmänna


Hur gjuter du en poolgrund


”Det finns hjälp att få bara man vågar ta emot den”


Dödsfallsnotiser


Lyx och hotellkänsla på gästtoaletten – enklaste knepen


Fråga doktorn - Avsnitt 11


Eslövs AI lever farligt i superettan


Krysslösningar nr 44


Elin och Charles Lindleys stiftelse för behövande


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Skolorna som skolkat från Matematiklyftet


Gjuta plintar – för grund på berg eller på slät mark


Snart dags för strömmingsmarknad i Åbo


Grisen Peggy ..