Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft ersätter Lync med Skype för Företag

0
0

Idag lanserar vi Skype för Företag. Det är en ny version av Lync med en ny klientupplevelse, ny server release och uppdateringar i Office 365 tjänsten. Microsoft för samman den familjära upplevelsen och användarglädjen i Skype med den högsta företagssäkerhet och kontroll från Lync, för att skapa en både älskad och pålitlig kommunikationsplattform. Under första halvåret 2015 kommer nästa version av Lync bli Skype för Företag.

För ett decennium sedan förändrade Skype vår bild av avstånd och kommunikation och förde samman människor från hela världen. Under de senaste tio åren har Microsoft också genomgått en transformation och med Lync som en del av Microsoft Office har man skapat ett användbart verktyg för medarbetare att kommunicera i arbetet.

"Vi tror att Skype för Företag återigen kommer att transformera sättet människor kommunicerar, genom att ge organisationer möjlighet att nå ut till miljoner Skypeanvändare utanför den egna organisationens gränser" säger Emelie Ekblad, ansvarig för Enterprise Social samt produktchef för Skype, SharePoint och Yammer på Microsoft AB.

Skype är enkelt sätt för människor att mötas och kommunicera och Skype för Företag är ytterligare ett bevis för hur Microsoft harmonisera teknik mellan jobbet eller hemma, att hjälpa oss att få tillbaka en av våra mest värdefulla tillgångar - vår tid.

Några viktiga uppdateringar i Skype för Företag är:

  • Välbekanta Skype ikoner för att ringa, lägga till video och avsluta samtal
  • Samtalsmonitor från Skype, ett aktivt samtal är synligt i ett litet fönster, även när användaren byter till ett annat fönster
  • Videosamtal och Skype-användarkatalog som gör det möjligt att ringa Skypeanvändare på alla enheter

Vid frågor, maila Emelie Ekblad: Emelie.Ekblad@microsoft.com eller ring Microsofts pressjour på 08-410 455 56

Om du vill veta mer om hur Skype för Företag kommer hjälpa människor att bli mer produktiva, titta gärna in på Skype Garage blogg eller Office-bloggen.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Prinsessan Madeleine kände till otroheten


Nya okända nakenbilder på prinsessan Sofia chockar hovet


Bildbeviset: Elin sover hemma hos Paolo Roberto


Arkitekturens pärlor - Avsnitt 20


Mercedes nya mål: Bara sälja elbilar från 2030


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Grundläggning på berg


Victorias glädje: tredje barnet på väg!