Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Lagring i molnet lockvara när Telenor erbjuder tjänst från Microsoft

0
0

Många anställda jobbar idag mobilt och förvarar viktig och känslig information som offerter och interna diskussioner på sin smartphone, surfplatta och dator. För att stödja detta mobila arbetssätt och ge företagsanvändarna förbättrad säkerhet, backup och mer frihet utökar Telenor nu sin produktportfölj med den molnbaserade lagringstjänsten OneDrive for Business från Microsoft.

Vi har sett, bland annat i vår egna årliga undersökning Mobility Report, ett ökat behov och en ökad efterfrågan bland företagskunder att ytterligare stärka möjligheten att kunna lagra dokument och filer i molnet. OneDrive for Business är unik på detta område med tjänstens säkerhet och integration till Office som alla känner till, säger Christian Strömlid, marknadschef på Telenor Företag i Sverige. 

Med tjänsten får varje användare idag hela 1 terabyte lagringsutrymme vilket gör att de kan spara, synka och samarbeta i dokument och filer oavsett plats eller tid. Tappar användaren bort en telefon eller om datorns hårddisk kraschar så är informationen sparad på ett säkert sätt i molnet och produktiviteten påverkas i princip inte alls.

OneDrive for Business är en del av Office 365 och med Office 365 och OneDrive i samma paket uppnås en kraftfull plattform att samarbeta direkt i olika dokument samtidigt. Det är enkelt för oss människor att dela bilder och annat digitalt material, samtidigt som det uppfyller storföretagens säkerhetskrav, säger Daniel Siberg, affärsområdeschef för Office på Microsoft Sverige.

Tjänsten uppfyller EUs krav på var och hur information får lagras och är därför ett bra val för alla typer av företag och organisationer. Telenor har gjort en utförlig rapport om svenska företags användning och erfarenheter av ett mobilt arbetssätt, läs mer i Telenors pressmeddelande.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles