Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Cellip lanserar Lync 365 Enterprise Telefoni

0
0

Nu lanserar Cellip den nya Lync-integrerade molntjänsten Lync 365 Enterprise Telefoni. En flexibel och framtidssäker molnlösning för stora företag som vill koppla ihop exempelvis Microsoft Office 365 med fast och mobil telefoni i en plattform.

Helhetstjänster för kommunikation efterfrågas allt mer på den svenska marknaden. Nu tar teleoperatören Cellip ytterligare ett stort kliv framåt och levererar en robust, storskalig och flexibel molntjänst, Lync 365 Enterprise Telefoni. Det betyder att kunderna får samma funktioner som med en egen Lync-miljö fast med molnets alla fördelar. Lösningen har stora möjligheter att anpassas för att tillgodose kundernas unika behov.

Microsoft Lync i sig är den bästa lösningen för företag som vill ha all kommunikation i en plattform med ett välkänt gränssnitt, säger Esko Airas, VD på Cellip. Med vår tjänst Lync 365 Enterprise Telefoni gör vi lösningen komplett, då tjänstens flexibilitet möjliggör alla önskemål. Detta är en genuint framtidssäker tjänst eftersom den sparar pengar, ökar produktiviteten, är omfattande och samtidigt enkel att använda, uppdateras automatiskt, fungerar internationellt samt kan integreras med vilken mobiloperatör som helst.

Lync 365 Enterprise Telefoni möjliggör Microsofts koncept Det Nya Arbetslivet, med fokus på flexibelt arbete. Användarna får verktygen som behövs för att vara produktiva, oavsett plats och enhet. Då blir arbete inte en plats du går till utan något du faktiskt gör.

Cellip fortsätter visa att de är en viktig partner för Microsoft, säger Emelie Ekblad, Ansvarig Enterprise Social på Microsoft AB samt produktchef för Lync, SharePoint och Yammer. Vi på Microsoft har tagit fram en stabil lösning i och med Lync. Cellip har tillfört en ny dimension som ytterligare stärker Lyncs attraktionskraft.

Lync 365 Enterprise Telefoni är en molnbaserad lösning, vilket innebär att Cellip tar fullt ansvar för att tjänsten ska fungera och att kunderna inte behöver förvara utrustning hos sig.

Vi sköter all installation, drift och backup åt kunderna, fortsätter Esko Airas. På så vis kan kunderna fokusera på sin verksamhet, medan vi ser till att deras kommunikation fungerar.

Cellip erbjuder sedan tidigare tjänsten Lync 365 Telefoni, för mindre och mellanstora företag som syr ihop fast och mobil telefoni med IM-konversationer, e-post, fil- och skrivbordsdelning samt telefon- och videokonferens. Lync 365 Enterprise erbjuder alla dessa funktioner och samtidigt mycket mer.


För mer information, vänligen kontakta:
Esko Airas, Verkställande direktör, Cellip AB
Tfn: 08-55 80 10 37
E-post: esko.airas@cellip.se


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images