Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

SEQR lanserar ny app för Windows Phone 8

0
0

Idag lanserar SEQR en ny app speciellt utvecklad för Windows-baserade smartphones. Appen samlar flera funktioner i en och gör det till exempel möjligt att nu betala i butik, på restaurang, parkeringen och online, skicka pengar och ta del av erbjudanden. Bakom design och app-utvecklingen står Seamless.- Efterfrågan från Windowsanvändarna har varit stor och vårt mål är att SEQR ska finnas tillgängligt för alla, oavsett operativsystem. Vi satsar mycket på att ständigt utveckla vår tjänst och uppdaterar ständigt med nya funktionaliteter och vi har designat SEQR för att ge Windowsanvändarna den bästa upplevelsen, säger Seamless vd Peter Fredell.

SEQR för Windows har utvecklats parallellt för tre marknader och lanserades även i Finland den 27 maj. Den första versionen för Windows Phone finns nu tillgänglig för nedladdning och innehåller alla funktionaliteter som för iPhone och Android, och som med de övriga apparna så är de under ständig utveckling – allt för att erbjuda bästa funktionalitet och användarvänlighet.

- Vi tycker att det är roligt att SEQR väljer att satsa på Windows Phone 8. Det stärker ytterligare vårt utbud av appar lokalt samtidigt som det ger våra användare tillgång till funktioner som de efterfrågar, säger Anna Ström, Affärsområdeschef Windows Phone.

I SEQR-appen som finns i Windows Phone Store kan användarna bland annat:

  • handla på alla SEQR-anslutna butiker och restauranger*
  • handla på webben på SEQR-anslutna webbutiker*
  • betala och förlänga parkeringen*
  • koppla kundklubbar
  • ta del av unika erbjudanden varje vecka med cirka 200 kronor i återbäring
  • spara kvitton digitalt
  • skicka pengar utan avgift via mobilnumret

Nästa steg i samarbetet med Windows är integrationen av SEQR för Windows Phone Wallet.

Ladda hem SEQR till Windows Phone här.


*Du kan bland annat betala med SEQR på McDonald’s, Hemköp, Willys, Apotek Hjärtat, Apoteksgruppen, Cajsa Warg, Direkten, Dormy webshop, Euronics, Handlarn, Kjell & Company, Mekonomen, MyWay, Tempo, Webbhallen webshop, Q-Park och Ur & Penn. Nya ställen tillkommer löpande och listan uppdateras här www.seqr.com  ***Pressbilder finns på www.mynewsdesk.com/seqr

För mer information:
 Cecilia Lago Albright, Presskontakt Seamless +46 707 43 13 45, Cecilia.albright@seamless.sewww.seqr.se 
 Anna Ström, Affärsområdeschef Windows Phone, 070-926 61 23, anstrom@microsoft.com


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images