Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Interaktiv musikupplevelse med Internet Explorer och 22tracks

0
0

22tracks.com kan du utforska genres, hitta nya artister och lyssna på aktuell musik. Resultatet av samarbetet mellan Internet Explorer och 22tracks är en ny musikupplevelse helt anpassad till pekskärm. Hemsidan är kodad i HTML5 och är helt responsiv, vilket innebär att du kan hitta och lyssna på ny musik oavsett om du använder din telefon, surfplatta, dator eller Xbox.

- Samarbetet med 22tracks är ett lysande exempel på styrkorna med Internet Explorer 11 och visar hur snyggt, snabbt och enkelt det kan vara att surfa på hemsidor med HTML5-teknologi, säger Eva-Mia Westergren, produktmarknadschef för Windows och Internet Explorer på Microsoft 

22tracks gör sig perfekt på en surfplatta eller dator med Windows 8. På hemsidan är det enkelt att dela musik med dina vänner via Snabbknappsfältet i Windows 8. Genom att spara låtar i Läslistan kan du enkelt komma åt just den där låten som du vill lyssna på om och om igen.

22tracks samlar 22 DJs från städer som Amsterdam, Bryssel, London och Paris. De skapar alla spellistor med de 22 hetaste låtarna inom sin genre i just sin stad. Oavsett om du är på jakt efter house, jazz, hiphop eller pop kan du hitta nya heta spellistor på 22tracks.

Vill du uppleva den fulla potentialen i Internet Explorer 11 kan du även besöka den fullt interaktiva sajten Everest: Rivers of Ice eller spela Contre Jour direkt i webbläsaren.

Hitta ny musik på 22tracks

Följ IE bloggen för att hålla dig uppdaterad med det senaste kring Internet Explorer


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images