Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Tävla på karibiska havet med Internet Explorer och Assassin´s Creed

0
0

I Assassin´s Creed Pirates tar du rollen som kapten med uppgift att navigera ditt piratskepp över det karibiska havet och undvika faror så som minor och andra pirater. Assassin´s Creed Pirates är ett samarbete mellan Internet Explorer och Ubisoft.

- Assassin´s Creed Pirates är det senaste initiativet i Rethink Internet Explorer, där vi visar upp webbens fulla potential med moderna webstandarder som WebGL och HTML5. Hemsidan är ett perfekt exempel på hur snyggt, snabbt och enkelt det är att surfa på moderna hemsidor, säger Eva-Mia Westergren, produktmarknadschef för Windows och Internet Explorer på Microsoft

Spelet gör sig perfekt på en surfplatta eller dator med Windows 8. Använd pekskärmen för att navigera ditt skepp runt hinder och faror på det karibiska havet. Assassin´s Creed Pirates är ett singel player-spel, men du tävlar mot spelare i hela världen genom att placera dig på topplistan. Du samlar poäng genom att klara banan snabbt samtidigt som du hittar så många skatter som möjligt.

Assassin´s Creed Pirates är byggt med Babylon.JS. En enkel och kraftfull 3D motor som bygger på WebGL, JavaScript och TypeScript.

Vill du uppleva den fulla potentialen i Internet Explorer 11 kan du även besöka den fullt interaktiva sajten Everest: Rivers of Ice eller spela Contre Jour direkt i webbläsaren.

Spela Assassin´s Creed Pirates nu!

Läs mer om Microsofts initiativ rethink här.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images