Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft Lync - nästa generations kommunikationsverktyg

0
0

Microsoft Lync blir namnet på det som tidigare hade arbetsnamnet Office Communications Server 14. Namnet "Lync" är en kombination av "Link" och "Sync" och beskriver på ett bra sätt nästa generations kommunikationsverktyg. 
Lync hjälper människor att nå varandra på nya sätt, var som helst, när som helst. I och med att nya namnet presenteras finns nu också en så kallad "release candidate" tillgänglig för test innan den färdiga versionen lanseras. 
 
Lync är en integrerad del av Microsofts produktivitetsplattform och är tillsammans med Exchange Server och Office en komplett lösning för all kommunikation i företag och organisationer som både inkluderar e-post, röst, chat (realtidskommunikation) liksom ljud- och videokonferens på ett och samma ställe. En av de största förbättringarna som har gjorts sedan tidigare versioner är inom området telefoni, och många som har använt Lync för realtidskommunikation och videokonferens kommer att använda Lync även för att ringa. Över 100 företag och 20 000 människor använder redan betaversionen av Lync och responsen har varit otroligt positiv.

Läs pressmeddelandet i sin helhet på Microsofts globala pressrum. Där finns även bilder på Microsoft Lync.

Läs vad TechWorld, Computer Sweden och Telekom idag har skrivit om Microsoft Lync.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images