Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Windows 8 uppdateras den 8 april

0
0

Idag lanserar Microsoft Windows 8.1 Update för MSDN-prenumeranter och 8 april släpps uppdateringen kostnadsfritt till Windows 8.1- och Windows 8.1 RT-användare. Windows 8.1 Update är enklare och smidigare att använda oavsett om du använder pekskärm eller mus och tangentbord.

Windows 8.1 är den bästa plattformen oavsett om det handlar om arbete eller nöje. Oavsett om du är hemma, på jobbet eller på resande fot. Med den senaste uppdateringen har vi fortsatt att lyssnat på våra användare och förbättringarna bygger på återkoppling från de många människor som dagligen använder Windows, säger Thomas Floberg, Affärsområdeschef Windows och Surface

Windows 8.1 Update förbättrar upplevelsen, oavsett om du använder pekskärm eller mus och tangentbord. Flyttar du muspekaren till toppen av skärmen kommer du nu hitta de bekanta stäng- och minimeraknapparna. För du muspekaren till skärmens nederkant kommer det klassiska aktivitetsfältet från skrivbordsvyn att synas. Funktioner som gör upplevelsen bättre med mus och tangentbord samtidigt som det gör det enklare att skifta från det klassiska skrivbordet till den nya startskärmen.

För företags- och organisationskunder innebär Windows 8.1 Update en rad förbättringar. Med nya funktionen Enterprise Mode Internet Explorer, IMIE, introduceras Internet Explorer 8-kompabilitet i Internet Explorer 11. IMIE innebär att företag kan använda sina nuvarande webbaserade program i Windows 8.1. Med uppdateringar i verktyget Mobile Device Management är det enklare än någonsin för kunder att hantera sina policys i företaget, som bland annat vilka appar i Windows Store som går att installera på företagets enheter.

Windows 8.1 är det bästa alternativet för företag och erbjuder möjligheter för ett mobilt och flexibelt arbetsliv. Den 8 april upphör supporten för Windows XP, något som innebär en stor utmaning för företag och organisationer som fortfarande har affärskritiska program utvecklade för Windows XP. Enterprise Mode Internet Explorer är ännu ett initiativ vi tar för att göra flytten till modern it så smidig som möjligt, säger Thomas Floberg

 

Idag annonserade vi även att vi gör Windows tillgängligt kostnadsfritt för hårdvarupartners som vill tillverka Windows Phone eller mindre surfplattor med Windows 8. Detta då vi vill hjälpa våra partners att erbjuda enheter i hög kvalitet till rimliga priser.

Uppdatera till Windows 8.1 Update
Windows 8.1 Update är en kostnadsfri uppdatering som finns tillgänglig för Windows 8.1- och Windows 8.1 RT-användare via Windows Update den 8 april. För MSDN-prenumeranter finns Windows 8.1 Update att ladda hem idag.

Läs mer på Windows Blog


Kontakta mig gärna för mer information,

Thomas Floberg
Affärsområdeschef Windows och Surface
thomas.floberg@microsoft.com
073-408 32 85


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Ingehild Lundgren


Ahmad Al-Shewani gripen i Trosa efter månader på rymmen


Tusentals besökare väntas till loppis


Benjamin Ingrosso om att vara gay


Martin Timells stora revansch efter skandalen


VUXEN Badrock Svart Allmänna


Hur gjuter du en poolgrund


”Det finns hjälp att få bara man vågar ta emot den”


Dödsfallsnotiser


Lyx och hotellkänsla på gästtoaletten – enklaste knepen


Fråga doktorn - Avsnitt 11


Eslövs AI lever farligt i superettan


Krysslösningar nr 44


Elin och Charles Lindleys stiftelse för behövande


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Skolorna som skolkat från Matematiklyftet


Gjuta plintar – för grund på berg eller på slät mark


Snart dags för strömmingsmarknad i Åbo


Grisen Peggy ..