Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft bjuder in till vernissage om att jobba flexibelt

0
0

På Microsoft får vi livspusslet att gå ihop med modern teknik, ett tillåtande ledarskap och ett aktivitetsbaserat kontor. 2012 arrangerade vi Jobba hemma-dagen för första gången eftersom vi vill förändra synen på arbete.Vi vet att det finns både möjligheter och utmaningar med det flexibla arbetslivet, därför gav vi tre industridesigners ett uppdrag att lösa några av dem.

 Mikaela Rehnmark, Bashar Mansour och Björn Fjaestad visar för första gången upp sina tre unika innovationer som kommer att förenkla flexibelt arbete i framtiden. Bashar har tagit fram ett teknikvänligt bord som också hjälper dig att byta plats när du jobbar i hemmet. Mikaela har tagit fram en idé till ett portabelt kontor med en tillhörande boknings-app som gör att människor som jobbar flexibelt har en mötesplats. Björn har tagit fram en idé till en app som gör att människor lättare kan fokusera på det de ska göra (monotasking) men ändå vara säkra på att de håller koll på nyheter och sociala medier (multitasking).

Under eftermiddagen får du även lyssna på Teo Härén från Interesting.org. Teo har varit engagerad i frågan om platsens inverkan på kreativitet i över 14 år och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. PicHit.Me, som i media kallats Spotify för bilder, kommer att visa vad som hände den 26 mars på årets Jobba hemma-dag och utse vinnaren av Årets Jobba hemma-bild. Du kan redan nu titta på bilderna!

Var:Färgfabriken, T-bana Liljeholmen

När: 10 april. Klockan 15-17 presenterar designers sina projekt på scen, Teo Härén föreläser och PicHit.Me utser året Jobba hemma-bild 2014. Klockan 17-18 har vi öppet hus.

Hur: För att delta på presentationen mellan 15-17 anmäler du ditt intresse till Eva-Lotta Jonsvik, Pressansvarig på Microsoft. För att delta på öppet hus mellan 17-18 registrerar du dig via denna anmälningslänk.


Varmt välkommen!


Är du nyfiken på att veta mer om Mikaela, Bashar och Björn? Följ dem på Twitter!

Mikaela Rehnmark

Bashar Mansour

Björn Fjaestad

#jobbahemma

Foto: Pernilla Pettersson


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images