Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Molnet för alla, på alla enheter

0
0

 Under en presskonferens i San Francisco igår annonserade Microsofts VD Satya Nadella ett antal nya och uppdaterade tjänster. Presskonferensen sändes live via en webcast och det var många som följde Satya Nadellas första offentliga framträdande.

En av nyheterna som många medier har rapporterat om är den efterlängtade versionen av Office för iPad samt en gratis version av Office Mobile för iPhone och Android-telefoner. Apparna finns tillgängliga för nedladdning redan nu.

"Det är oerhört positivt att Microsoft tar tydliga steg i strategin att leverera molnet till alla, på varje enhet. Människor ska kunna använda de enheter som passar dem bäst tillsammans med de tjänster som de älskar. Office är en av våra mest uppskattade produkter, mycket tack vare att den hjälper människor att vara produktiva både på jobbet och privat” säger Anna Averud, Affärsområdeschef för Office-divisionen i Sverige.

Microsoft annonserade även Enterprise Mobility Suite, en tjänst som hjälper företag att hantera och säkra företagets data oavsett vilka tjänster och enheter människor vill använda. Dessutom annonserades förbättringar i Microsoft Azure Active Directory Premium och Windows Intune som är tillgängliga inom kort. Mer information om tjänsterna hittar du här.

”Att vi hjälper IT-avdelningarna att på ett enkelt sätt hantera och leverera tjänsterna på ett säkert sätt är en viktig pusselbit. Det ger en frihet åt både användarna och dem som ska se till att företagets information hanteras på ett säkert sätt” avslutar Anna Averud.

Läs Satya Nadellas bloggpost här

För mer information kontakta:

Anna Averud
Affärsområdeschef för Office-divisionen i Sverige
E-post: annaa@microsoft.com
Tel: 073-408 29 22


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images