Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Windows och Surface på turné

0
0

I helgen finns Microsoft på plats i Gallerian, Stockholm och erbjuder besökare möjligheten att prova den senaste tekniken från Microsoft och våra partners. På plats kommer det finnas surfplattor, 2-i-1-enheter, datorer och telefoner att testa. Stoppet i Gallerian är en del av en nationell turné där vi reser runt i landet och visar upp Windows och Surface för människor.

- Oavsett om det handlar om arbete eller nöje erbjuder ekosystemet med Windows och Windows Phone möjligheter och styrkor som ingen av våra konkurrenter kan erbjuda. Vi älskar att träffa människor och tillsammans prata om hur Microsoft på bästa sätt kan vara en naturlig del av människors vardag, säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows och Surface

På plats i Gallerian kommer det finnas möjlighet att prova olika enheter med Windows 8.1, telefoner med Windows Phone såväl som Microsofts egna Surface 2 och Surface Pro 2. Surface Pro 2 är en så kallad 2-i-1-enhet, vilket innebär att du kan använda den både som surfplatta och laptop. 2-i-1 är ett format som snabbt blir allt populärare, du kan göra mer utan att du behöver bära runt på flera enheter.

- Det finns ett allt större intresse för 2-i-1-datorer med Windows. Personer som testar enheterna säger till oss att de gillar lösningen och att en den enkelt kan ersätta både deras nuvarande dator och platta. Därför är det viktigt för oss att komma ut och låta människor klämma och känna på vårt utbud, säger Thomas Floberg

Microsoft kommer att vara på plats i Gallerian från fredagen 14 mars till söndagen 16 mars, och utställningen kommer att vara öppen under Gallerians ordinarie öppettider (fredag: 10-20, lördag: 10-18, söndag: 11-18). Turnén har pågått sedan i höstas och fler datum runt om i landet kommer att presenteras under våren.

Kom gärna och träffa oss om du är nyfiken på vad vi har att erbjuda! 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images