Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft kampanjar för modern it

0
0

Microsoft Sverige lanserade i höstas Flytthjälpen, en nationell kampanj för att underlätta för svenska företag och organisationer att ta steget till modern it. Nu kommer ”Visa Chefen”. Ett initiativ med roliga bilder och uppmaningar till chefen som uppmärksammar att supporten av Windows XP och Office 2003 avslutas den 8 april.

Flytthjälpen är en nationell kampanj som lanserades under hösten. It-konsultföretag i hela landet har tillsammans med Microsoft hjälpt ett stort antal företag med kunskap och verktyg som behövs för att kunna bli en modern arbetsplats. För att stötta Flytthjälpen lanseras ”Visa chefen”, ett initiativ med roliga bilder och uppmaningar för att chefen ska investera i modern teknik.

– Den 8 april 2014 avslutas supporten av Windows XP och Office 2003. Flytthjälpen har varit en framgångsrik kampanj och med Visa Chefen fortsätter vi uppmärksamma och hjälpa företag i hela Sverige säger Eva-Mia Westergren Produktmarknadschef Windows, Microsoft. 

Med Flytthjälpen får företag möjlighet att upptäcka nya och smarta lösningar som förändrar deras sätt att arbeta. Det är ett initiativ som ska göra det enkelt för företag och organisationer att uppgradera sin teknik för att få ökad produktivitet, ett mer flexibelt arbetssätt och bli en modern arbetsgivare.

Syftet med kampanjen är att ge företag de resurser som behövs för att kunna ta steget till modern it, att kunna jobba var de vill, på vilken pryl de vill och ändå ha tillgång till företagets resurser och dokument.

– Kampanjen är en del i vårt arbete med att belysa säkerhetsaspekterna. Idag sitter flera företag runt om i landet på Windows XP och Office 2003. Supporten för dessa produkter upphör den 8 april vilket innebär stora säkerhetsrisker, säger Eva-Mia Westergren Produktmarknadschef Windows, Microsoft.

Kampanjen består av kampanjsidan www.nyjobbdator.nu och kompletteras med bannerannonsering på bland annat Facebook. Flytthjälpen och Visa Chefen pågår fram till april 2014.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images