Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Idag lanseras Microsoft Dynamics CRM 2013

0
0

På Microsoft Dynamics Convergence 2013 i Barcelona lanseras idag Microsoft Dynamics CRM 2013. Den senaste versionen av verktyget är utvecklad med fokus på användaren och dennes upplevelse. Med Dynamics CRM 2013 är det enklare än någonsin att skapa sig en förståelse för kunderna och hur man effektivast ska gå till väga för att hjälpa dem i deras vardag.

Nya funktioner i Microsoft Dynamics CRM 2013

Användaren i fokus– För att förbättra användarupplevelsen har en ny och enkel layout utvecklats som samlar all relevant information på en och samma skärm.

Enkelt att samarbeta– Använd Yammer för att dela insikter och information. På så sätt kan du erbjuda kunderna en bättre service genom att dra nytta av expertis från hela organisationen. Med integrationen av Lync och Skype i verktyget är det enkelt att hålla en löpande dialog med kunderna och bygga långsiktiga relationer.

Mobil tillgång– I samband med lanseringen av Dynamics CRM 2013 släpper Microsoft även nya appar till Windows 8, iPad, Windows Phone 8, iPhone och Android för att ge användaren tillgång till information även om du inte är framför datorn.

Microsoft Dynamics CRM 2013 bygger vidare på det goda momentum som Microsofts Dynamics-verktyg redan har på marknaden. I dag finns det 40 000 kunder, totalt över 3,5 miljoner användare, som använder Microsoft Dynamics CRM runt om i världen.

Microsoft lanserar även Microsoft Dynamics AX 2012 R3 idag. Läs mer här.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images