Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Windows Phone 8 - Stora storlekar och nya funktioner

0
0

Inom ett par veckor kommer Microsoft börja att uppdatera Windows Phone 8-enheter med Update 3. Nyheterna i uppdateringen innefattar bland annat stöd för större skärmar och den nya funktionen Driving Mode.

Windows Phone 8-telefoner runt om i världen kommer med start om ett par veckor att börja uppdateras med Windows Phone 8 Update 3. Utrullningen kommer att ske successivt under de kommande månaderna. Det är den tredje stora uppdateringen som Microsoft släpper till plattformen under 2013. De nya och bättre funktionerna baseras på önskemål från användarna som Microsoft gjort till verklighet.

Vi erbjuder redan riktigt bra telefoner i alla priskategorier med skarpa kameror och en unik design. Med den nya uppdateringen vässas vårt erbjudande ytterligare och med Windows-ekosystemet erbjuder vi något helt unikt jämfört med våra konkurrenter, säger Anna Ström, Affärsområdeschef för Windows Phone på Microsoft

Med Windows Phone 8 Update 3 finns det nu stöd för enheter med större skärmstorlek, upp till 5- och 6-tums pekskärmar. De nya skärmstorlekarna ger fler möjligheter att skräddarsy en personlig startskärm som rymmer fler Live Tiles.

  
 
Driving Mode är en av de nya funktionerna. Med Driving Mode kan användaren minimera antalet distraktioner under tiden de sitter bakom ratten. Funktionen begränsar antalet notifikationer på låsskärmen, allt från inkommande samtal och sms till uppdateringar från sociala medier. Genom att koppla Driving Mode till bilens, eller en enhets bluetooth vet telefonen automatiskt när den ska filtrera bort inkommande meddelande, allt för att du ska kunna köra säkrare i trafiken.

Windows Phone 8 Update 3 låter oss bygga vidare på det momentum vi redan upplever för plattformen. Enligt IDC är Windows Phone 8 den snabbast växande plattformen på marknaden. Något som bland annat återspeglas i att vi nu har över 175 00 appar och att det utförs över nio miljoner transaktioner i Windows Phone Store varje dag, säger Anna Ström

På Windows Phone Blog hittar du mer information och en fullständig lista över alla nya funktioner i Windows Phone 8 Update 3.

Fler bilder på Windows Phone 8 hittar du på SkyDrive.

För mer information kontakta:
Anna Ström, Affärsområdeschef för Windows Phone
anstrom@microsoft.com
070-926 61 23


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images