Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft och Telenor i unikt samarbete

0
0

Telenor ingår i ett unikt samarbete med Microsoft och blir första teleoperatör i Sverige att erbjuda Surface RT och Surface Pro till sina kunder. Den 16 juli blir Surface RT och Surface Pro tillgängliga i Telenorbutiker över hela Sverige.  

Microsoft Surface har fått ett väldigt positivt mottagande på den svenska marknaden och har under våren genomfört två framgångsrika lanseringar. Surface RT och Surface Pro har tidigare varit tillgängliga i Microsoft Store samt hos Siba, Mediamarkt och Elgiganten (endast Surface RT). Den 16 juli blir Telenor en av de första teleoperatörerna i världen som erbjuder Surface RT och Surface Pro till sina kunder.

-         Vi är glada att Telenor ser potentialen och satsar på Surface. Och det känns väldigt bra att en svensk teleoperatör ligger i framkant och blir en av de första i världen att erbjuda sina kunder en så uppskattad produkt, säger Thomas Floberg, Affärsområdeschef för Windows.

Surface är en ny och modern pekplatta från Microsoft. Med ett tunt och samtidigt hållbart hölje i magnesium förändrar Surface hur man använder en surfplatta för både arbete och underhållning. Du kan köra Office-program, titta på filmer i HD-upplösning och hålla kontakten med dina kompisar. Surface RT och Surface Pro har båda två ett integrerat utfällbart stöd samt nödvändiga portar; USB, VGA och mikro-SD-kort.

-         Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder en optimal surfupplevelse och då är själva enheten lika viktig som kvaliteten på nätet. Med de senaste surfplattorna från Microsoft blir våra kunder bland de första som kan surfa i 4G-nätet med det absolut senaste i Windowsmiljön och det är vi förstås stolta över, säger Jonas Lindström, marknadsansvarig för Mobile, på Telenor Sverige.

Den 16 juli blir Surface RT och Surface Pro tillgänglig i Telenorbutiker över hela Sverige.

Läs mer om samarbetet.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


RT-AX92U problem


Krysslösningar nr 39


Ett vanligt torp på utsidan – på insidan gömmer Gert Wingårdh sitt makalösa hem


Jan Tony Engström


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Kunskap på djupet


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Påsktapas


Båsk utsedd till årets polis


DaddyFitness.. Kampen och pappalivet..

Latest Images