Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Inferno Online satsar på Windows 8

0
0

Windows 8 lanserades i oktober 2012 och spelare över hela världen insåg tidigt möjligheterna som Microsofts nya operativsystem gav spelare. Nu har världens största online gamingcenter, Inferno Online, börjat uppgradera till Windows 8.

Stockholmsbaserade Inferno Online har sedan starten 2003 varit en viktig plats för spelare från hela landet. I lördags genomfördes en lanseringsaktivitet i Inferno Onlines lokaler på Odenplan i centrala Stockholm, som var startskottet för flytten till Windows 8.

- Vi och våra kunder ställer väldigt höga krav på spelupplevelsen och Windows 8 är det bästa valet för spelare i dagsläget. Det har gått väldigt smidigt att gå över från Windows XP till Windows 8, säger Anton Budak på Inferno Online

På lördagens event fanns det personal från Microsoft på plats som visade upp och hjälpte besökarna att testa Windows 8.

Inferno Online har tidigare använt Windows XP på sina 400 datorer men har nu med hjälp av TrueSec börjat migrera till Windows 8. En uppgradering som kommer att ske successivt.

- Windows 8 är det bästa valet för gamers, och att Inferno Online väljer att satsa på Windows 8 och uppdatera sina datorer säger en hel del, säger Joakim Karlén, produktmarknadschef för Windows


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images