Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Grattis CGI - årets Microsoft-partner

0
0

CGI blir årets Microsoft-partner i Sverige. Priset, Partner of the Year 2013, delas ut i varje land och tilldelas den Microsoft-partner som under det senaste året bäst levererat innovativa lösningar som direkt svarar mot kundernas utmaningar. Priset kommer delas ut på Microsofts globala partnerkonferens den 7-11 juli i Houston.

- Tillsammans med CGI, som verkligen kan kundernas verksamhet och bransch på djupet, kan vi se till att våra gemensamma kunder får ut den största kraften av att kombinera de olika delarna i plattformen. Här i Sverige har vi ett långt samarbete bakom oss som vi nu fördjupar ytterligare, säger Per Adolfsson, VD Microsoft.

Totalt har det inkommit över 3000 nomineringar från partners i fler än 100 länder. CGI vinner priset i Sverige med följande nominering:

"CGI är djupt engagerade i sitt partnerskap med Microsoft genom försäljning av hela Microsofts företagsplattform och med 1500 konsulter på den svenska marknaden. Under året genomförde företaget strategiska affärer inom områden som desktop deployment, molntjänster (Microsoft Office 365 och Windows Intune), privata molntjänster, Microsoft Voice, Microsoft Dynamics ERP, Microsoft Dynamics XRM och Business Intelligence. CGI har också samarbetat med Microsoft Consulting Services för att vinna nya viktiga affärer.

CGI erbjuder heltäckande bransch- och verksamhetskunskap. I kombination med Microsofts tekniska plattformar har de kunnat hjälpa kunderna att optimera och maximera värdet av sina investeringar i Microsofts teknik, samtidigt som de skapat tillväxt för både CGI och Microsoft."

Läs gärna pressmeddelandet från CGI. 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Rudolf Kotorman


Krysslösningar nr 20


Kairo 678


Josefin Nilsson var gravid med Örjan Ramberg


Stiftelsen Axel och Siri Serrongs fond


Lovande besked om föroreningar i frukt


Min teckning


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


FBK:are tävlar i Korpo på lördag


Gramend Zogaj och Shkurta Zogaj har blivit föräldrar.