Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Windows 8.1

0
0

Förra veckan skrev jag ett blogginlägg som gav en uppdatering kring statusen för Windows 8. Bland annat nämnde jag att över 100 miljoner Windows 8-licenser har sålts sedan releasen och att det nu finns sex gånger så många appar i Windows Store som det fanns i oktober. På Windows-bloggen går det idag att läsa om Windows 8.1.


Windows 8.1 är det officiella namnet på den uppdatering som Microsoft kommer att släppa senare i år. I den tidiga rapporteringen har bland annat namnet Windows Blue använts, men uppdateringen heter alltså Windows 8.1.


Windows 8.1 kommer att bygga vidare på, och utveckla det ekosystem som Microsoft släppte i och med releasen av Windows 8. Om du redan använder Windows 8 Pro eller Windows 8 RT kommer det vara gratis att uppdatera till Windows 8.1 och uppdateringen kommer att finnas att ladda hem i Windows Store när den släppts. 


En öppen testversion av Windows 8.1 kommer att släppas på årets BUILD-konferens 26-28 juni. Alla som har en Windows 8-licens kommer att ha möjlighet att ladda hem och prova testversionen.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


Det är på frågan det hänger…


RT-AX92U problem


Krysslösningar nr 39


Michael Azizi


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Kunskap på djupet


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Påsktapas


Båsk utsedd till årets polis


DaddyFitness.. Kampen och pappalivet..

Latest Images