Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Ladda upp inför en av årets största filmpremiärer tillsammans med Internet Explorer 10

0
0

Microsoft har tillsammans med Lionsgate skapat The Hunger Games Explorer. Hemsidan är framtagen för att fungera som en hubb och samlingsplats för fans som vill ladda upp inför biopremiären av Hunger Games: Catching Fire. Filmen har Sverigepremiär 20 november.

The Hunger Games Explorer är framtagen i samarbete med Microsofts Internet Explorer-team. Hemsidan är uppbyggd efter den senaste HTML5-standarden och gör sig perfekt på en dator/platta med Windows 8 och Internet Explorer 10. Hemsidans design ger fansen chansen att interagera och diskutera franschisens filmer och böcker på en levande plattform.

Den första filmen, The Hunger Games, skapade rekordmånga diskussioner och inlägg på olika sociala plattformar. Nu vill Microsoft och Lionsgate underlätta för fans att diskutera och engagera sig inför den andra filmen genom att samla innehållet och diskussionerna på ett och samma ställe. På The Hunger Games Explorer kan du som användare skapa och skräddarsy ett flöde som passar just dina preferenser.  Välj vilka fan-bloggar och Twitter-användare som passar just dig och dra in dem i ditt flöde. Utöver det kommer The Hunger Games Explorer även erbjuda de allra senaste officiella nyheterna så som trailers, bakom scenerna-klipp och bilder.

Läs mer om den nya sajten och samarbetet på vår Exploring IE-blogg.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images