Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft träffar talanger på DataTjej 2013

0
0

Som en av huvudsponsorerna för DataTjej 2013 har Microsoft en stark närvaro på årets konferens i Umeå. Till DataTjej kommer kvinnliga IT-studenter från hela landet för att inspireras och nätverka, och Microsoft finns där för att höra vad som är viktigt för framtidens IT-experter,och även för att träffa potentiella kandidater till tävlingen Årets IT-tjej och trainee-programmet MACH

Microsofts HR-representant Debora Majors berättar att Microsoft närvarar för att berätta om Microsoft som en potentiell framtida arbetsplats, men kanske ännu viktigare för att lyssna på de individer som snart kommer ut på arbetsmarknaden.

"Vi visar vårt stöd till unga kvinnor som läser teknik genom att delta aktivt på konferensen, och självklart vill vi berätta om våra värderingar och om hur Microsoft är en rolig, engagerande och flexibel arbetsplats med möjlighet till personlig och professionell utveckling.

"Men det som vi ser fram emot mest är ändå att träffa och prata med de här smarta och motiverade individerna, och lära oss mer om vad de brinner för och vad som driver dem" säger Debora Majors.

Efter konferensens första dag är Debora Majors och hennes kollegor på plats, Anne-Marie Liljekvist och Jakob Li, väldigt hoppfulla inför framtiden.

 "Vi har redan träffat många intressanta individer som vi vill hålla kontakten med, och vi kommer definitivt fortsätta att uppmuntra och stärka unga kvinnor att våga satsa på en framtid inom teknik" säger Debora Majors.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images