Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Surface Windows RT börjar säljas i Sverige från 14 februari 2013

0
0

Microsoft utökar tillgängligheten för Surface Windows RT till ytterligare 13 marknader i Europa, börjar sälja Surface Windows 8 Pro i USA och Kanada och erbjuder nya tillbehör. Microsoft meddelande idag att man utökar tillgängligheten för Surface Windows RT till ytterligare 13 länder i Europa, däribland  Sverige. Därmed mer än fördubblar Microsoft antalet länder där Surface går att köpa.

I Sverige kan Surface Windows RT köpas från den 14 februari i Microsoft Store online, www.microsoftstore.se och kommer också att vara tillgänglig hos vissa återförsäljare från samma tidpunkt. 

“Intresset för Surface i Sverige har varit enormt. Jag har blivit kontaktad av många kunder, både konsumenter samt företag och organisationer som har visat stort intresse för att köpa Surface. Vi tycker att det är oerhört roligt att alla snart kommer att kunna uppleva och köpa Surface Windows RT direkt här i Sverige" säger Thomas Floberg, affärsområdeschef för Windows på Microsoft AB. 

Surface Windows RT kombinerar enkelheten i en surfplatta med mycket av funktionaliteten hos en bärbar dator. Från Touch Cover, som erbjuder ett supertunt, spillresistent tangentbord i en mängd färger, till det integrerade utfällbara stödet som möjliggör att man till exempel kan titta på film utan att behöva hålla i den – Surface skiljer sig från mängden genom att leverera ojämförlig prisvärdhet och prestanda. Med Windows-appar, ständig uppkoppling till molnet via SkyDrive, HD-video, Xbox Music, spel, en fullstor USB-port, en microSD-kortplats och produktiviteten med Office Hem & Student 2013 RT, kan man lugnt påstå att Surface Windows RT hjälper användaren att kombinera jobb och fritid. 

Surface Windows RT kommer att finnas i 32 GB och 64GB-versioner  med ett svart Touch Cover-skydd för ett rekommenderat butikspris av 5 295 kr respektive 6 095 kr, eller fristående så att kunden kan välja det tangentbordsskydd (Touch Cover eller Type Cover) som man själv föredrar till ett rekommenderat butikspris av 4 495 kr respektive 5 295 kr.

Som ytterligare tillbehör kommer kunderna att kunna köpa en Wedge Touch-mus, Surface Edition. Den går att köpa på alla marknader där Surface redan säljs  och kommer snart även till de 13 länder i Europa där Surface snart lanseras, inklusive Sverige.

Förutom den ökade tillgängligheten utökar också Microsoft Surface-familjen. Den nyaste medlemmen  — Surface Windows 8 Pro — blir möjlig att köpa i USA och Kanada från den 9 februari 2013. Surface Windows 8 Pro använder en Intel Core i5-processor och har kraften och prestandan hos en bärbar dator i en surfplattas storlek.  Den passar perfekt som den enda dator man behöver hemma, på jobbet eller på resan då den kan köra Windows 8-appar såväl som alla tillgängliga desktop-applikationer för Windows 7.  Mer detaljerad information om Surface finns på http://www.Surface.com

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images