Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft presenterar nya molnlösningar för Cloud OS

0
0

Microsoft presenterade idag nya lösningar, produkter och tjänster som tar oss ett ytterligare steg mot den vision som vi kallar Cloud OS. 

I ett blogginlägg beskriver Michael Park, vice VD för Server & Tools Marketing, Michael betydelsen av visionen om Cloud OS för att ge kunder med en enhetlig plattform för infrastruktur, appar och data - datacenter och Microsofts offentliga moln. 

Höjdpunkter inkluderar:

 • Allmän tillgänglighet av System Center 2012 Service Pack 1 (SP1), som ger fullt utbud av System Center management till Windows Server 2012 för privata och hybrida moln.

• Nya Windows Intune, som integrerar med System Center 2012 SP1 så att företagskunder får en enhetlig lösning för hantering av dator och enhet.

• Allmän tillgång till Windows Azure tjänster för Windows Server gör det möjligt för leverantörer att leverera webbplatser med hög skalbarhet och tjänster för hosting av virtuella maskiner.

• System Center Global Servicemonitor, en Windows Azure baserad tjänst för applikationsövervakning. Tillgänglig för trial i mars 2013.

Mer information och material, inklusive pressmeddelande, kan hittas på Microsofts internationella Pressrum och STB News Byte blog. Du kan också följa konversationen på Twitter på @WindowsServer eller genom hashtagen #CloudOS.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images