Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Jens Lapidus samarbetar med Microsoft

0
0

Microsoft har inlett ett samarbete med författaren och advokaten Jens Lapidus. Det är första gången som en storsäljande svensk författare genomför ett omfattande samarbete med ett företag. Samarbetet innebär att Jens visar hur han använder Microsofts produkter och tjänster. Författaren medverkar bland annat i flera filmer för nätet där han driver med bilden av sig själv som högpresterande.

Filmerna vill visa på hur ny teknik och nya lösningar gör livet enklare. Idag förväntar vi oss att kunna arbeta och samarbeta, oberoende av plats, tidpunkt eller pryl. Vi vill hinna med jobbet och vi vill hinna med fritiden, utan att något blir lidande. Det är ett nytt sätt att arbeta och ett nytt sätt att leva, som Microsoft valt att kalla det ”Det nya arbetslivet”.

- Jens Lapidus är en högpresterande person, han är inte bara en väletablerad författare utan också verksam advokat och småbarnsförälder. Han skriver sina böcker i Word och är därför en trovärdig ambassadör för Microsoft. Jag är stolt över att Jens väljer att samarbeta med oss, säger Sabina Rasiwala Hägglund, marknadschef på Microsoft i Sverige.

- Jag använder Microsofts produkter på mitt arbete, i mitt författarskap och på min fritid, dessutom är jag genuint intresserad av teknik. Därför var det naturligt att tacka ja till ett samarbete när de tillfrågade mig, säger Jens Lapidus.

I dagarna har den av första de kommande filmerna premiär på Microsofts nya webbsida www.microsoft.se/dna alternativt www.detnyaarbetslivet.se. En gång i månaden kommer en ny film ha premiär. Alla filmer spinner på temat ”Everyday brilliance”, i filmerna berättar Jens Lapidus på ett ironiskt sätt om hur han använder sig av Microsofts tjänster för att kunna leva upp till de höga förväntningarna som omgivningen har på honom. Samarbetet är en del i Microsofts ambition att visa att det idag går att arbeta oberoende av plats, tid och pryl till vinning för såväl privat- som arbetsliv. 

- Det var en rolig utmaning att agera framför kameran, berättar Jens. Jag är ju inte skådespelare, jag är advokat och författare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sabina Rasiwala Hägglund, marknadschef Microsoft Sverige
e-post: sabinar@microsoft.com
mobil: 0734 08 32 16

Jenny Spets Wojarski, informationschef Microsoft Sverige
e-post: jenny.spetswojarski@microsoft.com
mobil: 0734 08 29 42


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images