Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Här är årets vinnare av Microsoft Partner Awards

0
0

Idag presenterades vinnarna av Microsoft Partner Awards 2012. Utmärkelsen som delas ut varje år är ett sätt för Microsoft att permiera partnerföretag som gjort någonting extraordinärt under det gångna året.

Årets BI-partner: Business Vision 

Business Vision fokuserar på att stötta kunderna genom att erbjuda lösningar för verksamhetsstyrning och affärsanalys. Man har tagit fram tillägg till Microsofts plattform för att förstärka kunderbjudandet och har bl a utvecklat en mobil nyckeltalsanalys. Business Vision ligger i framkant i Sverige vad gäller försäljning av avancerade BI-lösningar.

Årets Cloud-partner: JSC IT-partner AB

JSC har aktivt drivit sina kunder mot molnet. Man har på ett föredömligt sätt kombinerat publika molntjänster med egen hosting för att erbjuda den bästa lösningen för kunden.  JSC har under året sålt molntjänster såväl till den privata som den offentliga sektorn. Man har också samarbetat med andra partner och lyckats inspirera dem till att ta fram liknande erbjudanden.

Årets Collaboration-partner: Sogeti

Sogeti har lång erfarenhet av att hjälpa företag att effektivisera och driva lösningar med hjälp av Sharepoint. Sogeti i Sverige följer arbetssättet Microsoft Services Ready Portals and Collaboration som ger hög förutsägbarhet, hög kvalitet och låg risk i projekten. Man har idag ca 120 konsulter som behärskar Sharepoint och som hittills genomfört ca 300 kundprojekt.

Årets Desktop-partner: Logica Sverige AB

Logica erbjuder en metodik för migering och managering av kundernas PC-arbetsplatser som visat sig ge hög kvalitet och god kostnadskontroll i projekten. Under det senaste året har Logica migrerat ca 40 000 PC-arbetsplatser till Windows 7 med konceptet Desktop Deployment Factory. Man är nu redo att migrera till Windows 8 med samma metodik.

Årets Dynamics-partner: iStone Mercator AB

iStone har under året haft fantastiska försäljningsframgångar där de tagit såväl flest antal affärer som de största affärerna. iStone arbetar mycket aktivt kring försäljning, marknadsföring och produktutveckling. Man har gått i bräschen för nya Dynamics AX 2012 och tecknat flera av de första affärerna på den nya plattformen.

Årets Server & Virtualiserings-partner: Atea Sverige AB

Atea har ett erbjudande inom automatisering och private cloud baserad på en portal byggd på Hyper-V och System Center. Man har under året tagit ett antal banbrytande affärer inom området.

Atea har genomfört en omfattande kompetensuppbyggnad och driver ett mycket aktivt sälj- och marknadsarbete för att nå ut till så många kunder som möjligt.

Årets Voice-partner: UClarity AB

Uclarity har investerat i att bygga spetskompetens inom områdena Microsoft Unified Communication och Voice. Genom företagets metodik erbjuder man kunderna lösningar som är tekniskt hållbara, ger en bra användarupplevelse och bidrar till positiv affärsnytta. UClarity har upparbetat en mängd nöjda referenskunder.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images