Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Möjligheterna med Windows Azure i fokus under andra dagen av Build

0
0

Idag startade den andra andra dagen av microsofts utvecklarkonferens Build 2012 med en keynote som leddes av Satya Nadella.

Nadella berättade under sitt anförande om möjligheterna med Windows Azure och hur det kan fungera som en gemensam backend till appar i både Windows 8 och Windows Phone 8. En av de stora fördelarna med Windows Azure är att utvecklare kan bygga appar utan att behöva oroa sig om vad som händer när många användare samtidigt sätter igång en viss funktion. Många företag, däribland USA Today använder redan idag den här typen av lösningar med Windows Azure till sina Windows 8-appar.

Andra nyheter som presenterades:

Halo 4 använder Windows Azure – Multispelar-läget i Halo 4 använder Windows Azure för att på ett kraftfullt och kostnadseffektivt sätt kunna öka och minska kapaciteten när spelare från hela världen spelar tillsammans.  

Ökat stöd för mobila tjänster i Windows Azure– Windows Azure Mobile Services kommer att stödja både Windows 8 och Windows Phone 8 samt iOS vilket gör det möjligt för utvecklare att enkelt ansluta mobila applikationer i Windows 8 till Windows Azure.

Utökat Språkstöd i Windows Azure – Windows Azure webbplatser stöder nu Python för att göra det möjligt för utvecklare att enkelt skriva applikationer i valfri kod.

Förhandsvisning av Windows Azure Store –Förhandsvisningen av Windows Azure Arkiv innehåller en katalog med app-tjänster från övervakning och skalning, för e-postleverans till databaser. Se själv på www.windowsazure.com/store.

Team Foundation servicetillgänglighet – Team Foundation Service är nu officiellt tillgänglig. Team Foundation tjänsten omfattar planering av agil projektplanering och hanteringsverktyg, versionskontroll, automatisering och kontinuerlig distributionsautomation. Läs mer på Team Foundation Service.

Läs mer om Build och Windows Azure i pressrummet och följ webbsändningarna live från Build på Channel 9. Keynote och många av sessionerna under Build sänds direkt och går att se här.  


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


RT-AX92U problem


Krysslösningar nr 39


Ett vanligt torp på utsidan – på insidan gömmer Gert Wingårdh sitt makalösa hem


Jan Tony Engström


Victorias glädje: tredje barnet på väg!


Kunskap på djupet


Badrumsinspiration: 15 ovanligt vackra badrum hemma hos andra


Påsktapas


Båsk utsedd till årets polis


DaddyFitness.. Kampen och pappalivet..

Latest Images