Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft lanserar Windows 8 i Sverige

0
0

Idag lanserar Microsoft Windows 8. Redan imorgon finns Windows 8 tillgängligt för svenska såväl som alla övriga konsumenter runt om i världen. Med start 26 oktober har konsumenter och företag möjlighet att uppleva allt nytt som Windows 8 erbjuder. Ett nytt gränssnitt, ett brett utbud av appar och nya Windows Store finns tillgängligt på mängder av datorer och pekdatorer certifierade för Windows 8.

 - Med lanseringen av Windows 8 presenterar Microsoft ett helt nytt Windows för världen. Oavsett om du vill använda en surfplatta eller en dator, om du vill konsumera eller skapa innehåll, så erbjuder Windows 8 en personlig upplevelse som tillfredsställer din stil och dina behov, säger Per Adolfsson, vd för Microsoft i Sverige.

Windows 8 erbjuder en snabb och smidig startskärm som ger användarna tillgång till sina favoritappar och innehåll på ett enkelt sätt. Nya Internet Explorer 10 har utvecklats och anpassats för datorer med pekskärm och en smart integration med SkyDrive för att användaren ska komma åt sina filer vart man än är.

Windows 8 finns från och med imorgon tillgängligt i två versioner hos återförsäljare över hela Sverige - Windows 8 och Windows 8 Pro. Med Windows 8 Pro får man tillgång till en mängd extra funktioner, för t.ex. säkerhet, underhållning och effektivitet. För företagskunder finns Windows 8 Enterprise som erbjuder nya möjligheter för en hög produktivitet oavsett var man arbetar, med funktioner som Windows To Go, DirectAccess och BranchCache men också en förbättrad säkerhet med funktioner som BitLocker och AppLocker. Samtidigt lanseras en ny medlem av Windows-familjen utvecklad för ARM-baserade pekdatorer – Windows RT som kommer att vara förinstallerad på pekdatorer baserade på ARM-arkitekturen.

Läs mer om Windows 8 här: www.microsoft.com/news

Priser och fakta Windows 8 i Sverige

Vid sidan av det breda utbudet av nya datorer och pekdatorer kan man också uppgradera sin befintliga dator.

De konsumenter som köpt en Windows 7-dator under perioden 2 juni 2012 till 31 januari 2013 kan ladda ned Windows 8 Pro till en kostnad av 139 kronor genom Microsofts erbjudande Windows Upgrade Offer som finns tillgängligt på www.windowsupgradeoffer.com.

Konsumenter som köpt sin dator med Windows XP, Windows Vista eller Windows 7 tidigare, och vill uppgradera den, kan antingen ladda ner Windows 8 Pro direkt från Microsoft på www.microsoft.se/windows till en kostnad av 299 kronor alternativt köpa en uppgradering hos en återförsäljare för 549 kronor.

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images