Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Molnet i fokus på partnerkonferens

0
0

Flera nyheter presenterades under den första dagen på Microsoft partnerkonferens. Bland annat presenterades nyckelfärdiga tillämpningar baserad på Windows Azure som Microsoft arbetar på tillsammans med HP, Fujitsu och Dell. Namnet för denna tillämpning är Windows Azure platform appliance. Det handlar om en för molntjänster specialanpassad kombination av mjukvara, hårdvara och tjänster som snabbt kan implementeras i datacenter hos stora slutkunder och tjänsteleverantörer. Vi räknar med att dessa lösningar ska bidra till att kraftigt accelerera övergången till molntjänster.

Steve Ballmer är en av huvudtalarna på konferensen. Han berättade om den fantastiska möjlighet som molnet innebär i form av det stora värde som skapas för kunderna och den massiva affärsmöjlighet som uppstår för såväl partner till Microsoft som Microsoft själva. Ballmer beskrev det som sker som en brytpunkt för hela branschen och utlovade ett starkt stöd från Microsoft till partner för att hjälpa dem ta tillvara på dessa möjligheter.

Titta på höjdpunkterna från keynoten.


Även andra produktnyheter annonserades. Däribland betasläppet av Windows 7 Service Pack 1 och Windows Server 2008 R2 Service Pack 1, den andra betaversionen av Windows Intune och nyheter kring nästa version av Microsoft CRM - Microsoft Dynamcis CRM 2011.

Microsoft Worldwide Partner Conference WPC2010 äger i år rum i Washington DC mellan den 11 och 15 juli. Ungefär 9300 partner deltar och mer än 3600 anställda från Microsoft. Förutom huvudtalarna så äger 228 olika seminarier rum och 89 olika labbar.

Forsätt följ nyheterna från konferensen på det virtuella pressrummet. Där kan du även se webbsändningar med de olika huvudtalarna.

Twitterflödet kan du följa här.

Computer Sweden, IT24, ArsTechnica, PCWorld och CNET med flera har skrivit.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images

Trending Articles


170 kvadratmeter stort hus i Abbekås sålt


Få IP camera att fungera på WIFI


Korsordslösningar nr 34


Benjamin Ingrosso om att vara gay


FAQ laga begränsningskabel


Gamla torp i Hallaryd inventeras


597570 - Harry Wickman oljemålning - Stockholms Auktionsverk Online


Lia Boysen störtförälskad i känd fotograf


Han är Sara Vargas hemliga pojkvän


Tysk bernfilm ska locka turister till Karleby