Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Per Adolfsson öppningstalar på IPEXPO

0
0

 

I morgon startar IPEXPO 2012  på Kistamässan utanför Stockholm. IPEXPO har tidigare arrangerats i London och är en av de största händelserna inom IT-infrastruktur i Sverige på över tio år. Självklart så är vi på plats med ett stort batteri av aktiviteter!

Här är ett par av årets höjdpunkter där Microsoft deltar:

Spin-off på lanseringen av Microsoft System Center 2012
Den 17 april lanserades Microsoft System Center 2012 i Las Vegas. Lanseringen fortsätter under IPEXPO med intressanta seminarier av Microsoft och Microsoft Partners som bland annat kommer att berätta om lösningar för privata moln – byggda för framtiden och tillgängliga idag.

Microsofts VD öppningstalar

Den 9 maj kl. 9.30 öppningstalar Microsoft Sveriges vd Per Adolfsson om hur den digitala livsstilen påverkar vår vardag under temat: ”IT-zation of life, Bring you own devices, Consumerization of IT och New World of Work.”

Under evenemanget kommer vi bland annat att ha en Microsoft scen där man kan ta del av inte mindre än 18 olika seminarier – allt från Microsoft System Center 2012 till Windows Phone. Räcker inte detta så kan du ta en tur i Microsoft Partner Village och träffa någon av våra 17 partner på plats, klättra (upp i molnet) på vår klättervägg och en hel del annat. 

Mässarrangören beräknar att 5 000 personer - allt från IT-chefer till inköpare och tekniker kommer besöka IPEXPO för att under två dagar får chansen att insupa ny kunskap under inspirerande former.

Du som är journalist och intresserad av att delta på ITEXPO kan läsa mer i easyFairs pressinbjudan.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images