Quantcast
Channel: Microsoft Sverige - Nyhetsblogg
Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Microsoft är Sveriges bästa arbetsplats 2012

0
0

Igårkväll tog Per Adolfsson, vd för Microsoft Sverige, emot utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats i kategorin för stora organisationer.

Priset delas ut av Great Place to Work för tionde året i rad, och baseras på en medarbetarundersökning och en analys av företagskulturen - där medarbetarnas åsikter väger tyngst.

”Vi är väldigt glada över att för andra året i rad ha utsetts till Sveriges bästa arbetsplats. Det är ett kvitto på att vårt arbete med tydliga mål och regelbunden uppföljning, att erbjuda den mest flexibla och moderna arbetsplatsen och framför allt ett tydligt fokus på våra medarbetares utveckling ger resultat” säger Per.

Maria Grudén, svensk VD på Great Place to Work, berättade för publiken att detta är nionde gången som Microsoft är med på listan. ”Microsoft är också med på en lång rad listor i resten av världen, och förra året utsågs Microsoft till Europas Bästa Arbetsplats” säger Maria.

Ett citat från en Microsoft-anställd som lyftes fram ur medarbetarundersökningen var "Jag upplever att mitt dagliga arbete har potential att förändra världen. Ingen ifrågasätter den inställningen, istället möts jag av lyhördhet och viljan att medverka till förändringar i samhället.”

De som är nyfikna på hur Microsofts personal kommer att arbeta i framtiden är välkomna ut till oss i Akalla i eftermiddag, där vi kommer att ha en vernissage för att visa upp planerna på vårt nya kontor.

Kontoret kommer att byggas om till att bli som en stad med sex olika arbetsmiljöer, där man kan sätta sig vart man vill beroende på vad man känner för och vad man ska göra, till exempel i en lugn park eller i en pulserande stationsmiljö.

 Foto: Busch&Bild Production

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 861

Latest Images